Neleman.org
Neleman.org

Laatste kans: doos wijn cadeau

Email sent: May 4, 2021 4:15am
Dit is de laatste dag van onze sharing = caring actie
Beste wijnliefhebber,

Opnieuw dank voor alle mooie reacties op onze sharing = caring actie! Vandaag is de laatste dag dat je gebruik kan maken van deze sympathieke actie. 

Bestel nu 3 dozen van jouw favoriete wijn en ontvang 1 doos cadeau van ons*. Deze kun je dan cadeau geven aan een vriend of familielid die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. Zo proberen we elkaar een beetje te helpen! Als je 3 dozen wijn bestelt, is de goedkoopste daarvan voor onze rekening. Een van die drie kun je dan cadeau geven: sharing is caring. Gebruik de volgende code in je winkelmand:

Jouw code: SHARE-CARE-33 

Wil je een van die dozen laten bezorgen bij een vriend of familielid? Bestel dan niet via de webshop, maar mail dan je volledige bestelling naar [email protected] inclusief jouw adresgegevens en die van je vriend of familielid  en we zorgen dat het goed komt. 

Wees er snel bij, vandaag is je laatste kans!

 


Vrolijke groet,

PS Onze community is groeiende, we hebben inmiddels al een paar duizend enthousiaste mede-eigenaren en zitten op 75% van onze doelstelling!  Je kunt nu nog aandelen Neleman kopen en samen met ons de wijnwereld mooier maken. Geweldig als je meedoet!
 

 

 

 
Volg jij ons al op social media?
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn


BLOG     VERKOOPPUNTEN     CONTACT

Vind je mij leuk? Stuur mij dan door! Vind je mij leuk? Stuur mij dan door!
Geen 18, geen alcohol.

* De aanbieding in deze nieuwsbrief is geldig t/m 5 mei 2021 of tot we door onze voorraad zijn. Geldig in onze webshop en brandstores. De goedkoopste doos uit je bestelling krijg je van ons cadeau. Bij afname van 6 dozen krijg je 2 dozen cadeau, bij afname van 9 dozen krijg je 3 dozen. Niet geldig op aanbiedingen en i.c.m. andere korting codes. Niet geldig bij onze verkooppunten. Acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en op aanbiedingen.

Gratis en duurzame bezorging vanaf €50,- met Budbee. Voor orders onder dit bedrag vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van €4.95. Kies je voor PostNL dan vragen we een bijdrage van €5,95 bij orders tot €50,- daarboven betaal je een bijdrage van €0.99 in de bezorgkosten. Afwijkingen in prijzen, tekst en afbeeldingen voorbehouden. Copyright © 2021 Neleman -  Berkelkade 14 ab 7201 JE ZutphenBekijk ons ​​privacybeleid.

Other emails from Neleman.org

Neleman.org
May 13, 2021
Hemelvaartactie: -25% alle witte wijnen verlengd!
Neleman.org
May 11, 2021
Nu 25% korting op alle witte wijnen!
Neleman.org
May 9, 2021
Wij betalen jouw asperges!
Neleman.org
May 6, 2021
25% korting op alles, niet alleen voor moeders
Neleman.org
May 2, 2021
Wij geven je een doos wijn cadeau voor een vriend!