Neleman.org
Neleman.org

Neleman trakteert, Bobal behaalt Zilveren medaille tijdens Biofach!

Email sent: Feb 13, 2020 3:59am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Beste wijnliefhebber, wie iets te vieren heeft mag trakteren! Daarom krijg je bij aankoop van vijf flessen nu tijdelijk de zesde fles van ons cadeau.

BLOG     VERKOOPPUNTEN     CONTACTBeste wijnliefhebber,

Feest bij Neleman! We kregen vandaag bericht dat onze Single Vineyard wijn Bobal is bekroond met een Zilveren medaille van Mundus Vini Biofach 2020.
 
We zijn ontzettend trots dat deze wijn - die is gemaakt van onze lokale held de bobal druif - naast de mooie recensies van wijnjournalisten James Suckling en Harold Hamersma nu ook op de belangrijkste Biobeurs in Neurenberg deze award heeft ontvangen.
 
Wie iets te vieren heeft mag trakteren! Daarom krijg je bij aankoop van vijf flessen nu tijdelijk de zesde fles van ons cadeau. Slechts vijf dagen geldig! Deze traktatie geldt ook voor onze andere twee Single Vineyard wijnen: de Cabernet Sauvignon Bobal en de Macabeo. Want vieren dat doen we graag samen!


Vrolijke groet,

 

 

 
Volg jij ons al op social media?
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Vind je mij leuk? Stuur mij dan door! Vind je mij leuk? Stuur mij dan door!
CONTACT     GEGEVENS WIJZIGEN     AFMELDEN
Geen 18, geen alcohol.
 *De aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn geldig van 13 februari tot en met 17 februari 2020 of zolang de voorraad strekt. Geldig in onze webshop en de Neleman Brandstores in Utrecht en Zutphen. Niet bij al onze verkooppunten geldig. De actieprijzen zijn per fles en inclusief verrekende korting. Deze actie is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Afwijkingen in prijzen, tekst en afbeeldingen voorbehouden. Copyright © 2020 Neleman - Berkelkade 14 a-b 7201 JE Zutphen. Bekijk onze privacy policy.

Other emails from Neleman.org

Neleman.org
Feb 18, 2020
Proef onze wijnpakketten extra voordelig!
Neleman.org
Feb 16, 2020
Single Vineyards 1 fles cadeau!
Neleman.org
Feb 10, 2020
ūüíē¬†Verras je Valentijn (wij helpen je een handje)!
Neleman.org
Feb 9, 2020
Februari op z'n kop!
Neleman.org
Feb 4, 2020
Nieuw: Derrick wijnen, bekroond door Harold Hamersma!
Neleman.org
Feb 2, 2020
Nieuwe maandaanbiedingen!