SE · palyset.se

Armaturer från Markslöjd 20% exklusivt för prenumeranter första dagen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Vi kör en armaturkampanj på armaturer från Markslöjd på 20%. Ni som prenumererar på vårt nyhetsbrev får en dags försprång. 
Klicka här för att läsa nyhetsbrevet på webben
Fynda före alla andra
Facebook Instagram 
Ange koden MARKSL02 i kassan för 20% kampanjpris
Nu är det snart vår och dags att göra plats för annat i hyllorna hos oss. Därför ger vi er chansen att vara först att fynda innan vi gör kampanjen tillgänglig för alla andra. Ange koden MARKSL02 i kassan så får du 20% rabatt på alla armaturer från Markslöjd

På torsdag gör vi kampanjen tillgänglig för alla kunder. Kampanjen gäller lagervaror. Reservation för lagersaldofel och slutförsäljning. 
Styr dina elprylar med WIFI-uppkopplade prylar från MALMBERGS
Det finns lika många olika tekniker för att styra ditt hem som det finns tillverkare av eltillbehör, nä det gör det inte, men det känns så i alla fall. Det MALMBERGS gör är att man valt att skippa en central styrenhet och koppla upp allt mot ditt WIFI-nät hemma, på kontoret eller i stugan. Här finns de vanligaste styrenheterna för omgående leverans redan nu och fler är på väg. Det osm verkligen imponerade på oss var styrenheten till LED-lister som dessutom har ett mycket attraktivt pris. 

Vi fick en väldigt bra demonstration på belysningsmässan av mycket engagerad personal i montern hos Malmbergs och vi ställde nog alla frågor som fanns att fråga. De kunde ge väldigt bra svar och därför bestämde vi oss för att ta in dessa i sortimentet omgående. 
Markslöjd HAMMER SVART 28cm 479:- (ord pris 599:-)
Denna svarta taklampa med en diameter på 28 cm passar perfekt i både köket, hallen eller vardagsrummet. Du styr karaktären på den genom den ljuskälla du väljer. Mycket snygg svart metallfärg tycker vi. Fåtal exemplar kvar. 
Rökfärgat glas
Vi hittade ett gäng trevliga rökfärgade LED-lampor på belysnigsmässan som ger ett svagt ljus och där det rökfärgade glaset tar det mesta av ljuset och skapar en snygg spegeleffekt. Pris från 79:- som för denna LED-lampa från Star Trading.
3-stegs dimmer med minne
Unison förnyar sortimentet med nästa generations klickdimmer där lampan tänds i samma läge som den släcktes i. Du ljusreglerar med din vanliga strömbrytare. Väldigt smart och dessutom till ett mycket trevligt pris. Från 79:- för vridet kronljus.
Aktuella produkter i nätbutiken
Image
pålyset.se är hela Sveriges lilla elaffär med det breda sortimentet och den personliga servicen. Du hittar oss i Boden med vår fysiska butik på Kungsgatan 26K, men hittar hela vårt sortiment i vår nätbutik.
pålyset.se/Jolix AB| Kungsgatan 26K | 961 34 BODEN | k[email protected] | Öppet vardagar 10-18