SE · palyset.se

Förnya dina fönster med fönsterlampor och kompaktlysrör som LED

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Kort introtext som visas i previewfönstret.
Klicka här för att läsa nyhetsbrevet på webben
Förnya dina fönster med fönsterlampor
Facebook Instagram 
Vi köpte hem några fönsterlampor...
Det bästa sättet att lära känna produkter är ju såklart att packa upp dem, testa dem och hänga upp dem. Det gjorde vi med fönsterlamporna och en dag hängde där plötsligt (ja alltså bara för mig som varit ute på uppdrag på annan ort) en rad med 28 olika modeller i en enda lång rad. Oj vad det blev mycket lättare att välja när man kunde se alla lampor bredvid varandra. 

Efter att vi har turats om att testa de olika lamporna kan man konstatera att en fönsterlampa blir unik och kan fungera helt olika med dessa faktorer:
 
  • Fönstret den används i. Se gärna till att lampan passar in även när den är släckt. Ljuset återväner och en snygg fönsterlampa är dekorativ även som släckt. 
  • Låt ljuskällan sätta färgen på fönsterlampa och fönstret. För lite mörkare färger, mässing, koppar etc, välj gärna ett ljus med färgtemperaturer på runt 2100K. För lägen där du vill ha ett lite piggare och vitare ljus som t.ex. i kristall, välj ett vitare ljus på 4000K. För övriga situationer, välj 2700K som är glödljusfärgen.
Man tänker sig att en fönsterlampa ska lysa svagt och att man ska ha en så svag lampa som möjligt. Vi säljer mest ljuskällor kring 100-150 lumen till fönsterlampor, men testa gärna att gå upp ett steg till 200-250 lumen. 
De populära ljusen Flamme är åter i lager
Hösten succé var helt klart dessa batteridrivna ljus från Star Trading och serien Flamme som kom i värmeljus, blockljus och antikljus. Flera modeller tog slut redan i oktober och vi fick vänta ända till senare delen av januari innan vi fick nästa leverans. Gemensamt för Flamme-ljusen är den otroligt dekorativa lågan och den svarta "veken" som ger ljusen den där extra känslan av riktiga ljus. 

Nu när det är vinter kan vi bara skicka ljus som har vax när temperaturen är som kallast runt -5 grader, så därför kan du få vänta ett tag på dessa ljus. De spricker nämligen i kylan och därför skickar vi dem när väderprognosen lovar lite varmare väder
G9 med svagt och varmt sken
Till slut har även G9-lamporna kommit med den varmare ljusfärgen och ett något svagare ljus på 180 lumen som gör att den kan användas som en 20W halogenlampa. Dessa säljs i 2-pack och har så här långt varit väldigt uppskattade.
Bordlampor från Oriva
Något vi uppskattar med Oriva är hur man återanvänder sina klassiska designer mellan de olika typerna av armaturer. Här ser vi några klassiska lampor i bordsmodell som du kan matcha till dina nya fönsterlampor. Kolla gärna in den dimbara bordslampan, den är bra!
Äntligen finns dessa kompaktlysrör med LED
Vi såg dem första gången på elmässan 2018 och har försökt påverka våra svenska grossister att vi borde få möjlighet att erbjuda ett LED-alternativ till köksfläkten, skyltbelysningen och alla andra smala armaturer där man använder G23-lampor. Till slut kunde vi inte vänta längre och beställde från grannlandet Finland.
Du kommer möta våra mail oftare
Vi har inte varit så superbra på att skicka ut e-post och kommer därför ändra hur ofta vi skickar ut våra nyhetsbrev. Du kommer att möta några nya produkter, några tips och fakta samt en och annan rabattkod. Vi kallar detta vår veckobrev och det säger också hur ofta vi kommer skicka ut det till din brevlåda. 
Aktuella produkter i nätbutiken
Image
pålyset.se är hela Sveriges lilla elaffär med det breda sortimentet och den personliga servicen. Du hittar oss i Boden med vår fysiska butik på Kungsgatan 26K, men hittar hela vårt sortiment i vår nätbutik.
Jolix AB/pålyset.se | Kungsgatan 26K | 961 34 Boden | [email protected]