SE · palyset.se

Låt solen ladda batterierna och så en rabattkod

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Låt oss presentera lyktan som alltid kan ge dig ljus, om hur du får trivsam musik på bordet på altanen i flammande ljus eller hur nätterna blir befriade från myggans surrande.
Klicka här för att läsa nyhetsbrevet på webben
Låt solen ladda batterierna
Facebook Instagram 
Storsäljaren från Sunwind
Hoppas att ni har en trevlig sommar trots att vädret kanske inte bara visat sig från den soliga sidan. Här i Boden har vi ännu ljusa nätter, men för att få ut mest av kvällen i stugan, husvagnen, husbilen eller på väg till eller från grillstugan har vi den perfekta storsäljaren från Sunwind att presentera för er som inte redan känner den.

Du laddar den i solen, med USB eller med handkraft via veven. Om du ändå inte har ström, sätter batterier i den. Detta är lyktan som aldrig får slut på ljus. 

Ställ den på ett bord, häng den på en krok eller bär den i din hand. Valet är ditt. 


 
Utekvällen med stil och trivsel
Dessa två lyktor från Halo Design flammar med ett mycket trivsamt sken. du ställer dem på ett bord och får ljus i ca 20 timmar på en laddning. Du laddar dem med en vanlig USB-kabel. 

Den vänstra kommer med ett stöd så att den kan stå på ett bord, på en bro eller stickas ner i marken med ett medföljande markspett så den kan sprida trivsel längs en gång i trädgården.

Den högra kommer med högtalarfunktion så att du kan spela favoritmusiken vid bordet, lyssna på en sommarpratare eller en spännande ljudbok. 
Ljusslinga Dew Drops 40 ljus
Dew Drops från Star Trading är en energisnål och mycket dekorativ serie ljusslingor som är perfekta att använda som dekoration i arrangemang med blommor eller andra trivsamma saker. Den kan också ringlas ut själv för optimal trivsel. Laddas av solen. Tänds vid skymning.
Sov utan alla insekterna
Hos oss i Norrbotten kan sömnen i surret från en mygga vara långt borta, särskilt i kombination med att det ännu inte blir riktigt mörkt. Här är en praktisk insektsdödare som använder ljus och elström för att göra ditt sovrum tystare med färre insekter. Ansluts till elström 230V Effekt 11W. Enkel att tömma. 
Veckans brev innehåller en rabattkod
Denna vecka tycker vi att det är läge att dela ut en rabattkod till våra prenumeranter av nyhetsbrevet för att ni är världens bästa kunder. Ange rabattkoden SOMMAR10 i kassan så får du 10% rabatt på ett köp. Rabattkoden är tillgänglig till och med den 24:e juli 2020. Rabatten dras av direkt i kassan. 
Trodde du att man bara fixar sina armaturer på vintern?
Så snart man börjar ta semester ser vi en kraftigt ökad försäljning av delar som behövs för att elsäkra gamla lampor och byta en kabel på dem. Det är något som är lite pyssel och tar en del tid, vilket är perfekt sommargöra under regniga dagar. 

Som den lilla elaffären på nätet har vi väldigt många återkommande kunder som väljer att handla sina armaturtillbehör hos oss, då vi har ett brett sortiment med det man behöver för att göra en gammal lampa elsäker.

I stället för att göra en krånglig reparation med massor av skruvande har vi en hel del färdiga delar som gör arbetet både säkrare och snabbare. På bilden ovan ser du en av våra favoriter. En armatursladd som har en EU-stickpropp, en mellanströmbrytare och två öppna ändar som du ansluter i din lampsockel i t.ex. bordslampan. Var bara väldigt noga med att alla skruvar sitter säkert och att det finns dragavlastning som gör att man inte kan dra loss ledarna från lampsockeln utan att det är dragavlastaren som håller fast själva sladden.

När man har en gammal armatur och det är en ojordad stickpropp är denna modell oftast en mycket smidig lösning då den kommer färdigt med en EU-stickpropp, dubbelisolerad kabel och en strömbrytare som hamnar precis där du vill ha den. Om du i stället byter sladd på en fönsterlampa ska du välja sladdstället där strömbrytren sitter närmare stickproppen

Om du skulle välja att fixa din lampa själv, tänk då på att se till att det du ska göra också är något man själv får göra utan att vara behörig elektriker. Elsäkerhetsverket har en sida som heter Koppla Säkert där du kan avgöra om du får göra jobbet själv eller behöva kontakta en yrkesperson.


När får man inte koppla själv och respekt för el?
Om man är det minsta osäker själv får man inte koppla el utan måste kontakta en yrkesperson. Man får heller inte lägga till något i en fast installation. Vi som butik får heller inte lämna råd eller tips för sådant som innebär installation eller där man behöver vara behörig elektriker för att göra en installation. Dubbelkolla alltid på elsäkerhetsverkets sida om du är det minsta osäker, där finns all information du behöver. 
Aktuella produkter i nätbutiken
Image
pålyset.se är hela Sveriges lilla elaffär med det breda sortimentet och den personliga servicen. Du hittar oss i Boden med vår fysiska butik på Kungsgatan 26K, men hittar hela vårt sortiment i vår nätbutik.
pålyset.se/Jolix AB| Kungsgatan 26K | 961 34 BODEN | k[email protected] | Öppet vardagar 10-18