SE · palyset.se

Ljuskällorna som är något alldeles extra

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Nu har vi fått de nya ljuskällorna som är mycket mer än bara en glasglob. Öppna nyhetsbrevet och se våra snygga LED-lampor från Unison och Star Trading. 
Klicka här för att läsa nyhetsbrevet på webben
Ljuskällorna som är mycket mer än en glasglob
Facebook Instagram 
Äntligen är de här
Till slut är de här, de unika ljuskällorna som är mönstrade och passar i vanliga E27-socklar från Unison. De kan användas i nakna socklar likväl som i armaturer där man ser ljuskällan. I skyltfönstret ställde vi upp dem tidigare i veckan med lampfot Tub från Star Trading som finns i tre olika höjder. De är alla dimbara så att du kan få precis rätt ljus vid varje tillfälle.

Nu är hösten här på riktigt hos oss i Boden och kvällarna blir allt mörkare. Allt fler väljer att besöka oss i den fysiska butiken då vi gjort vårt bästa för att anpassa för att det ska gå att hålla avståndet. Vi har bland annat skaffat en till könummerautomat så att man kan stå utomhus och vänta på sin tur. 

Ulrika har skrivit en text om lampsocklar som inredningsdetalj som du hittar i bloggen.

På nätet försöker vi nu få ut alla nyheter som nu levereras till oss varje vecka och vi ser fram emot att få presentera några av dem varje vecka framöver. 


Ha en trevlig söndag önskar vi som är pålyset.se!
Tidigare i år fick vi dessa
Star Trading var snabbare med sina unika ljuskällor som ingår i serien Space. De finns i tre modeller och finns i tre olika former. Man har i dessa valt att utrusta dem med 3-stegs klickdimmer vilket gör att du med strömbrytaren kan välja bland tre ljuslägen. 
Dimmer på sladden
Här är två olika sladdimmers som man monterar på lampkabeln där man byter ut strömbrytaren mot en dimmer i stället. Finns i både svart och vitt. Fungerar med de flesta dimbara LED-lampor.

PRIS: 265:-
Verktygen till lampfixandet
Då vi försöker leva som vi lär har vi också ett litet utbud av praktiska verktyg som du kan använda när du ska fixa med dina armaturer. Här är t.ex. vår praktiska sidavbitare som vi ofta använder själva

PRIS: 39:-
Aktuella produkter i nätbutiken
Image
pålyset.se är hela Sveriges lilla elaffär med det breda sortimentet och den personliga servicen. Du hittar oss i Boden med vår fysiska butik på Kungsgatan 26K, men hittar hela vårt sortiment i vår nätbutik.
pålyset.se/Jolix AB| Kungsgatan 26K | 961 34 BODEN | k[email protected] | Öppet vardagar 10-18