Pluimen.nl
Pluimen.nl

Actief bezig zijn

Email sent: Oct 5, 2021 2:57am
Waar en hoe je je ook in het zweet werkt. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn.
Actief bezig zijn
Vroeg in de ochtend of laat in de avond, buiten of thuis een eigen programma? Waar en hoe je je ook in het zweet werkt, het gevoel is altijd hetzelfde. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn en je gaat helemaal op in het moment.
Go bootcamp!
Tijd om buiten te sporten. Werk aan een gezond en sterk lichaam in de frisse lucht. Verbeter je conditie, spierkracht en lenigheid tijdens een outdoor bootcamp. Zo word je de beste versie van jezelf!
Aan de slag met personal training
Ga één op één aan de slag met een coach. Lekker je hoofd leegmaken tijdens de personal training. Laat je wegwijs maken in de wereld van cardio- en krachtraining. Laat je uitdagen door een personal trainer.
Breng lichaam en geest in balans
Tijd voor ontspanning. Tijd voor yoga! Perfect voor het versterken van je lichaam en het relaxen van je mindset. Volg op locatie yoga lessen of ga thuis aan de slag met Yoffga. Gun jezelf een ultiem zen moment. Namasté!
Online Yoffga
Als een vis in het water
Wil je in het water op een leuke manier werken aan je conditie? Dan is een Aquasport echt iets voor jou! Aquajoggen, aquarobic of aquavaria? 
Kun je niet kiezen? Neem dan een aquasportabonnement en kies per bezoek aan welke activiteit je mee wil doen.
Op de beat
Of je graag een motiverend achtergrondmuziekje wilt horen, of altijd op een beat wilt sporten... Met de juiste oortjes kun jij onbelemmerd sporten. En je sportspullen vervoer je in een handige sporttas van Craft.
Craft  House of Marley   Fresh 'n Rebel
De sportschool thuis
Ook thuis kun je aan de slag. Creëer je eigen sportplek, stel doelen en ga aan de slag. Begin de dag met cardiotraining op de roeitrainer en sluit af met een buikspierkwartier met de XCO. Zo jouw dag is goed begonnen!
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2021 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Recent emails from Pluimen.nl