Pluimen.nl
Pluimen.nl

Een gezellige avond uit

Email sent: Sep 9, 2021 2:17am
Uit eten, naar de bioscoop of misschien zelfs allebei?
Een gezellige avond uit
Uit eten, de bioscoop of misschien zelfs allebei? Plan een avondje vol gezelligheid met vrienden, familie of lekker met z’n twee? Het bedenken van een activiteit, het uitzoeken van restaurants en aandacht voor elkaar... Dat wordt een avond die je niet snel vergeet!
Geniet van eindeloos tafelen
Een hapje eten blijft een goed recept voor een avondje uit. Van een sappige hamburger met uitgebakken spek tot een verfijnd kunstwerkje van gebakken courgette met afgelakte karamel. Waar je ook van houdt, met Restaurant Cadeaukaart is er genoeg keus.
Filmpje pakken?
Pak gezellig een filmpje in de bioscoop, want ook ouderwetse gezelligheid is altijd goed. Even ontspannen onder het genot van popcorn, een zak snoep of een grote bak nachos.
Verras je date
Hoe leuk om je eigen cocktails te maken? Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Shake it shake it en cheers! Of neem hem of haar mee naar een sushi workshop. Wie is er nou niet gek op sushi? Een keer wat anders dan anders!
Vlieg mee naar een andere wereld
Bezoek Aladdin de musical op 18 september in het AFAS Circustheater Scheveningen met de Podiumcadeaukaart. Van het overdonderende decor met het vliegende tapijt tot de indrukwekkende cast. Meer dan 1.000.000 Swarovsky-kristallen zorgen voor een oogverblindende schittering.
Jezelf mooi maken
Bij een avondje uit mag je best wat meer moeite doen, toch? Föhn je haar voor prachtig volume, creëer zachte krullen of een mooie golvende slag. Zo ga jij stralend de avond in.
Haardroger  Stoomkrultang premium   Golvende krultang
Het hoeft natuurlijk niet bij een enkele avond te blijven...
Waarom maken jullie er niet gelijk een weekendje van? Overnacht onder het motto 'klein én fijn'. Laat je bijvoorbeeld in de watten leggen bij een Bed & Breakfast. Boek nu via Weekendjeweg.nl en ontvang een kortingsbon t.w.v. €5,-.
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2021 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Recent emails from Pluimen.nl