Pluimen.nl
Pluimen.nl

Een vakantiegevoel in eigen land.

Email sent: Jul 9, 2020 3:08am
Laat je inspireren!
Een onvergetelijke zomer
Wie is er niet aan toe; het gevoel van even helemaal niets moeten? Geen telefoon, geen drukke agenda en geen hectiek. Tijd voor vakantie! Blijf veilig thuis en kies dit jaar voor een staycation. Er is geen lange reis nodig voor dat ultieme vakantiegevoel. Laat je inspireren!
Ertussenuit in eigen land
Waar ben jij aan toe? Een droompark met bijzondere accommodaties of verblijf op een park met veel rust en ruimte. Jij bepaalt! Verzilver je Pluim voor Weekendjeweg.nl Cadeau Card en ontvang een kortingsbon van
€7,50,-. Lees hier de actievoorwaarden.
Barbecueën
Het is weer tijd voor heerlijke lange avonden in de tuin met vrienden of familie. Maak jouw tuinborrel tot een succes met een elektrische barbecue, die je op tafel kunt zetten. Lees hier alles voor een geslaagde barbecue!

 
Dieren spotten in een dierenpark
Tijdens je vakantie is er niets zo leuk om mooie momenten te maken. Beleef samen een onvergetelijk dag in een dierenpark. Kom oog in oog te staan met een groep leeuwen en bewonder de speelse aapjes. Kies alvast voor een entreeticket en reserveer online.
Laat de klusser in je naar boven komen
Van de schuur opknappen tot het gras maaien en van een plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur. Wat je ook gaat ondernemen, met Skil is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!
En toen... was er die gouden zomeravond
Binnenkort kun je met je Pluim de Efteling beleven tijdens een zomeravondbezoek. Wandel de romantische zonsondergang tegemoet in de Wereld vol Wonderen en beleef de attracties ook eens in het donker. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! Hou onze social media in de gaten voor de laatste updates.
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2020 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Other emails from Pluimen.nl

Pluimen.nl
Nov 17, 2021
Mensen met kinderen: opgelet
Pluimen.nl
Oct 25, 2021
Ultieme ontspanning
Pluimen.nl
Oct 5, 2021
Actief bezig zijn
Pluimen.nl
Sep 9, 2021
Een gezellige avond uit
Pluimen.nl
Aug 25, 2021
Een heerlijke dag weg op het water
Pluimen.nl
Jul 19, 2021
Vier de zomervakantie