Pluimen.nl
Pluimen.nl

Mensen met kinderen: opgelet

Email sent: Nov 17, 2021 2:02am
Ontdek leuke activiteiten voor het hele gezin
Mensen met kinderen: opgelet!  
Tekenen, dansen, zwemmen of fietsen...Soms weet je gewoon even niet meer wat voor leuks je moet bedenken voor die draken. Gelukkig heeft de Pluim een hoop activiteiten voor het hele gezin. Voordeel: na het eind van de dag zijn ze zó moe dat je geen kind meer aan ze hebt.
Dé dierentuin voor kinderen
In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Een perfecte besteding voor de kleine ontdekkers. Ze hoeven namelijk niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Midden in het bos wiebelen ze boven de beer, varen ze langs de ringstaartmaki’s en duiken ze met de dassen onder de grond.
Yihaaa: een Wild West avontuur 
Avonturier in huis? Ga dan met de kids op een Wild West avontuur. In attractie- & vakantiepark Slagharen staan Randy & Rosie te trappelen om jullie allemaal te begroeten. Kijk wel uit voor de Red Bandits! Hier rol je van het ene avontuur in het ander.

 
De speeltuin voor jong en oud
Youseum is een social media ervaring all about you! Het is dé speeltuin om trendy TikTok’s, fabelachtige foto’s en schattige stories te maken. Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 15 verschillende instagramable kamers. Laat de fantasie de vrije loop!
Voorbereiding op een dagje weg
Het grote voordeel van een dagje weg is dat je je eigen eten mee mag nemen. En met deze lunchbox dat een feestje! Schenk daar een lekkere warme kop choco bij en je lunch is compleet. Met het dierenboek gaan de kleine ontdekkers goed voorbereid naar de dierentuin.
Lunchbox  Het dierenboek   Thermofles
De allernieuwste kinderfilms
Thuis op de bank een filmpje kijken is altijd goed. Time to step it up a notch! Er gaat immers niets boven een bezoekje aan de bioscoop. Dat grote scherm en het waanzinnige geluid geven het gevoel alsof de kinderen middenin het verhaal zitten. En laten we eerlijk zijn, jij geniet ook als je die open monden van spanning en verbazing ziet. 
Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op social!
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Copyright © 2021 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Recent emails from Pluimen.nl