Pluimen.nl
Pluimen.nl

Ultieme ontspanning

Email sent: Oct 25, 2021 2:40am
Laat alles even helemaal voor wat het is en ga voor de totale rust. Met een dagje wellness word je helemaal zen.
Dagje wellness
Soms heb je er zo'n zin in, ultiem ontspannen. Laat alles even helemaal voor wat het is en ga voor totale rust. Verwen jezelf met een dagje wellness en word helemaal zen.
Een verwendagje buiten de deur
Ontdek het compleet vernieuwde Duizend-en-één-nachtbad bij Elysium. Door de sprookjesachtige ambiance waan je je even in een tropisch oord. Zwem een rondje onder de talloze lianen in het sfeervol verlichte water en rust uit in één van de hangstoelen. Het is écht prachtig!
De Wellness & Beautybon
Wil je een massage, een verzorgende beautybehandeling naar keuze, uit eten bij de horeca of gebruik 'm als entreeticket? Jij kiest! De Wellness & Beautybon is vrij te besteden tijdens een dagje wellness bij 20 aangesloten locaties van Select Wellness Group.
Ervaar een gevoel van pure luxe
De Twenste Damast badjassen zijn gemaakt van badstof katoen waardoor ze extra vocht absorberend zijn. Na een bezoek aan de sauna trek je deze zachte badjas aan en loop je naar de volgende faciliteit. Beschikbaar in vier kleuren.
Gun jezelf een energieboost
Boek een floatsessie bij Cleyo Skin Experts. Floaten is gewichtloos drijven op een laag zeer zout water van 36 graden. Het gevoel van gewichts-loosheid is ontzettend ontspannend en rustgevend voor lichaam en geest. Floaten helpt stress loslaten, vermindert slapeloosheid en bevordert het herstel van de spieren.
Net over de grens...
Net over de Duitse grens bij Overijssel ligt Saunapark Epe in Gronau. Geniet van het fraaie Westmunsterlandsche landschap. Beleef de klassieke Finse sauna, die helpt het lichaam te reinigen en spieren te ontspannen. Op het buitenterrein vind je de heetste sauna – MAA sauna - gaat tot 110 graden!
PS. Boek een overnachting
Na een ontspannen dag wil je geen kilometers terug naar huis rijden. Boek een overnachting in de buurt van het resort. Zo zet je de ontspannen sfeer gewoon door tot de volgende dag.
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2021 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Recent emails from Pluimen.nl