Pluimen.nl
Pluimen.nl

Vier de feestdagen¬†ūüĆ≤

Email sent: Dec 17, 2020 8:27am
¬†Anders dan anders, maar toch gezellig¬†‚̧
Vier de feestdagen
Het is bijna zover... de mooiste tijd van het jaar! Hoewel de feestdagen er anders uit zien, kan je er natuurlijk wel iets leuks van maken. Dit is namelijk het moment om de drukte los te laten en te genieten van vrije tijd; alleen of met je dierbaren. Fijne dagen!
Wat een lekkernijen
Haal delicatessen in huis met de Vers Kadokaart. Vind de meest heerlijke, verse producten bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken bij jou in de buurt. Geloof ons: je proeft het... Het is net dat extraatje voor het kerstdiner.
Kookinspiratie voor gerechten
De aanloop naar de feestdagen is vaak al net zo leuk. Heerlijk bladeren in kookboeken en wat inspiratie opdoen. Kook een drie-, vier- of zelfs een vijfgangendiner voor het hele gezin. Kies je voor een stoofpotje, vegetarische optie of zoek je iets wat snel op tafel staat? Hoe dan ook, lekker wordt het zeker.
Stoofbijbel  Flavour   7x Anders
Kerstdecoratie
Met liefde heb je cadeaus voor je dierbaren uitgekozen, nu nog de verpakking. Pak het in met de mooiste decoratie van Dille & Kamille. Zo wordt het extra leuk om de cadeaus onder de boom te leggen.
Ouderwetse gezelligheid
Kerst- of oudjaarsavond zijn de ideale gelegenheden om met elkaar een spelletje te spelen. Ga je voor een gezelschapsspel of voor een potje 30 Seconds? Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!
 Zeevaarders van Catan  30 Seconds   Expeditie Robinson
Steun onze belevenispartners
Verzilver je Pluim voor een van onze belevenispartners en ze krijgen binnen 2 weken uitbetaald! Check voor het verzilveren de geldigheid van de tickets. Zo heb jij een leuk uitje om naar uit te kijken!
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2020 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan. 

Other emails from Pluimen.nl

Pluimen.nl
Nov 17, 2021
Mensen met kinderen: opgelet
Pluimen.nl
Oct 25, 2021
Ultieme ontspanning
Pluimen.nl
Oct 5, 2021
Actief bezig zijn
Pluimen.nl
Sep 9, 2021
Een gezellige avond uit
Pluimen.nl
Aug 25, 2021
Een heerlijke dag weg op het water
Pluimen.nl
Jul 19, 2021
Vier de zomervakantie