Pluimen.nl
Pluimen.nl

Vier de zomervakantie

Email sent: Jul 19, 2021 4:44am
Speciale zomeractie van Weekendjeweg.nl
Vier de zomervakantie met de kinderen
Het is zover, de kinderen kijken er al weken naar uit, de zomervakantie is begonnen! En vandaag zijn zij de baas. Ze mogen kiezen wat jullie met elkaar als gezin gaan doen. Wat het ook wordt, die grote glimlach gaat niet meer van hun blije gezichtjes af.
Speciale zomeractie van Weekendjeweg.nl
Vier de zomervakantie. Verzilver je Pluim tussen 19 juli tot en met 30 september voor Weekendjeweg.nl Cadeau Card en ontvang een kortingsbon van €5,-. Even weg uit de dagelijkse sleur, helemaal in een andere omgeving. Geniet ervan!
Rondstruinen in de dierentuin
In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ga naar ARTIS. Ervaar het zelf in hartje Amsterdam.
Naar een onbewoond eiland
Een dagje naar Pampus begint op de boot, want… Pampus is namelijk een eiland.  En daar kom je niet op de fiets! Zodra je voet aan land zet, voel je het al… Hier ligt meer dan 400 jaar geschiedenis. Er valt van alles te beleven. Heb jij weleens gespeurd in een écht militair fort?
Kamperen op een boerderij
Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. De kids beleven een onvergetelijke belevenis vol plezier bij FarmCamps .
Verblijf in een van de Droomparken
Beleef een welverdiende vakantie bij één van de Droomparken. Wat dacht je van een bungalowpark in een natuurrijke omgeving in Limburg, Noord-Holland, de Veluwe of de Zeeuwse kust? Boek nu en krijg de speciale zomeractie van Weekendjeweg.nl cadeau.
Voor de fanatiekelingen
Juist op vakantie neem je de tijd om samen dingen te ondernemen. Spelletjes dus! Met een bordspel of puzzel heb je uren speelplezier voor de boeg. Ga je voor een klassieker of een nieuw spel?
30 Seconds uitbreidingsset  Foodfestival puzzel   Spookslot
Facebook Pluimen
Instagram
www.pluimen.nl
LinkedIn
Als eerste op de hoogte van ons nieuws? Abonneer je op onze Facebook- of Instagrampagina!

Copyright © 2021 Pluimen, Alle rechten voorbehouden.
 
Pluimen, Van Nelleweg 1404, 3044 BC, Rotterdam, Netherlands

Je ontvangt deze update, omdat je eerder een Pluim hebt ontvangen, besteed of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af of pas je voorkeuren aan

Recent emails from Pluimen.nl