Pyjama-webshop.nl
Pyjama-webshop.nl

Valentijnscadeautje vandaag nog geldig ❤ 10% korting op nieuwste collectie

Email sent: Feb 16, 2020 5:59am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Uw online nachtmode specialist
Bekijk deze email in uw internet browser

Ons Valentijncadeautje ligt vandaag nog voor u klaar! 😘
Stapel uw korting met 5% extra korting in combinatie met de Vaste Klantenkorting van 5% en krijg zo 10% korting op de nieuwste zomernachtmode.

Uw kortingscode : Valentijn

Deze kortingscode is geldig tot en met zondag 16 februari 2020 in de rubrieken "Nieuwe heren collectie" en "Nieuwe dames collectie".

5% Vaste klantenkorting ? 

Maak een account aan of log in uw bestaande account en schrijf u in voor de nieuwsbrief in uw account.
Zorg dat u bent ingelogd, voordat u betaalt en profiteer van de Vaste klantenkorting!

Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie voor dames en heren.


✓   Gratis verzonden in Nederland en naar België
✓   Gratis omruilservice in Nederland en België
✓   Persoonlijke service

De grootste online nachtmode collectie
Voor heren, dames en kinderen
Voor jong en oud

BEKIJK DE COLLECTIE
Onze producten en service worden beoordeeld met een 9
Facebook
Website
Copyright © 2020 Pyjama-webshop, Alle rechten voorbehouden.

Ons postadres is:
Pyjama-webshop
De Hiemen 2
8754KJ  Makkum

Wilt u uw gegevens wijzigen of onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen?
U kunt uw gegevens door hier te klikken wijzigen of uitschrijven voor onze nieuwsbrieven via deze link.

Other emails from Pyjama-webshop.nl

Pyjama-webshop.nl
Mar 28, 2020
Blauwe nachtmode is populair | Is dit ook uw favoriete kleur?
Pyjama-webshop.nl
Mar 25, 2020
Langere retour- en omruiltermijn - nu 30 dagen
Pyjama-webshop.nl
Mar 20, 2020
Maak u klaar voor het voorjaar! ☀
Pyjama-webshop.nl
Mar 17, 2020
10% extra korting op alle huispakken - Bestel nu!
Pyjama-webshop.nl
Mar 16, 2020
Wij blijven open! Bestel nu uw nieuwe nachtmode
Pyjama-webshop.nl
Mar 13, 2020
De nieuwe Schiesser herencollectie is binnen - Bestel nu!