SE · robotexperten.se

Begränsat antal: Restparti från Worx till nedsatt pris!

Ny robotgräsklippare? Vi har fått tag på 2 tidigare populära modeller som säljs till ett extra bra pris.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Ny robotgräsklippare? Vi har fått tag på 2 tidigare populära modeller som säljs till ett extra bra pris.
                                                           
 
 

Vi har fått in ett restparti med robotgräsklippare från den populära Worx Landroid S-serien från 2018, så att du kan göra ett riktigt bra klipp! En innovativ serie som är enkel att använda, som bland annat var den första i sin klass som inbyggt Wi-Fi och kantklippning.

Du kan inte köpa till de nyaste 2019/2020 tillbehören (t.ex. digitalt staket och ultraljudsensor). Istället så får du ett riktigt bra pris och en driftsäker robotgräsklippare som är enkel att använda.

 
GARDENA SILENO LIFE 750
 

Worx Landroid S700 robotgräsklippare

Med Worx Landroid S 700 WiFi får du en roborgräsklippare från den populära 2018 S-serien som nu klarar upp till 700 kvadratmeter. En kompakt och användarvänlig robot som ger ett optimalt underhåll av din gräsmatta. Det avklippta gräset (bioklipp) fördelas jämnt över gräsmattan, vilket bl.a. ger en snyggare gräsmatta på sikt.

Knivsystemet på denna S-serie från Worx är flyttat längre ut, vilket ger ett unikt kantklipp. Zone-klipp låter dig bestämma vilka zoner som ska klippas. Allt kan schemaläggas och programmeras direkt i din smartphone, och när roboten är klar med sitt program åker den automatiskt tillbaka till laddstationen. Worx S 700 laddas från sidan vilket gör att du inte behöver klippa gräset runt laddstationen.

BEGRÄNSAT ANTAL

5799 kr  8499 kr 

KÖP
 
 
 

Worx Landroid S390 robotgräsklippare

Worx Landroid S 500 WiFi - med funktioner som gör underhållet av din gräsmatta lättare. Därför blir det busenkelt att hålla ordning på gräset och på sikt får du även en finare gräsmatta tack vare bio-klipp.

En fördel med den nya modellen är att den klipper helt ut till kanten. Därtill har den 3-bladiga skärningen och ett bio-klipp system samt zon-klipp, där du kan välja bestämda zoner som ska klippas. När den är färdig med klippningen, vänder den automatiskt tillbaka till dockningsstationen. Roboten laddas på sidan av maskinen, vilket också gör att man slipper få långt gräs vid laddområdet.

BEGRÄNSAT ANTAL

4999 kr  6999 kr 

KÖP
 
 
 

Varför köpa från RobotExperten?

Vi har sålt robotdammsugare sedan 2008 som auktoriserad återförsäljare, och handlar direkt med de
enskilda varumärkena. På så sätt är du garanterad det bästa erbjudandet.

• Officiell återförsäljare - Bäst förhållanden om olyckan skulle vara framme.
• Konkurrenskraftiga priser och snabb leverans av lagervaror.
• Expertrådgivning - vi kan produkterna vi säljer.
• Originalgaranti från producenten.
• 365 dagars annullering och gratis leverans vid köp över 500 kronor.

 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © 2019 RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more