SE · robotexperten.se

Funderat på robotgräsklippare - eller dammsugare? 🏡

Vi har riktigt bra erbjudanden – hela mars ut!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Vi har riktigt bra erbjudanden – hela mars ut!
                                                           
 

Behöver gräset klippas?

Och behöver du möjligtvis lite frisk luft? Varför inte slå två flugor i en smäll och installera en robotgräsklippare?! Resterande av mars hittar du extra bra erbjudanden på robotgräsklippare hos oss!

 
GARDENA SILENO LIFE 750
 

Gardena Sileno Life 750 robotgräsklippare

Slipp knuffa runt din gräsklippare i trädgården. Gardena Sileno Life 750 robotgräsklippare är perfekt för dig med en gräsmatta på upp till 750 kvm. Tack vare SensorCut-systemet efterlämnar roboten inga ränder på din gräsmatta. Den kompakta robotgräsklipparen navigerar smidigt runt på din gräsmatta även på smala ställen och den klarar en lutning på upp till 30%. Den kör runt nästan ljudlöst med en ljudnivå på 58 dB. När roboten är färdig med klippningen åker den automatiskt tillbaka till laddstationen.

När du ska installera roboten guidar programmeringsassistenten dig genom menyn och lägger upp en plan för klippningen. Härifrån kan du även ställa in klipptiderna så att roboten kör när du önskar.

✔ Perfekt till medelstora gräsmattor
✔ Klarar en lutning på 30%
✔ Efterlämnar inga ränder

OBS! Priset är inklusive hus på köpet.

10.666,-   

KÖP
 
GARDENA SILENO CITY 250

GARDENA SILENO
CITY 250

Luta till tillbaka och njut av att få gräsmattan klippt eller sätt timer för att få den klippt när du är på jobbet. Sileno City klipper din gräsmatta med precision och ger förbluffande resultat. Sileno City 250 passar till gräsmattor på upp till 250 kvm. Den klarar lutningar på upp till 25% och mindre passager utan problem. Den nya Sileno City klarar alla väder och är så tyst att den knappt hörs. När den har klippt färdigt söker den sig automatiskt tillbaka till laddstationen så att den är klar för nästa omgång.

OBS! Priset är inklusive hus på köpet.

6879,-   

KÖP
 
 
GROUW L1200 APP CONTROL

GROUW L1200
APP CONTROL

Grouw L1200 klarar gräsmattor på upp till 1200 m2 och har en lätt och smidig programmering. Den kan köra i ca. 60 minuter och har en uppladdningstid på 120 minuter. När roboten behöver laddas ser den till att själv åka tillbaka till laddstationen. Därifrån tar den automatiskt upp arbetet där den slutade. Skulle det börja regna när roboten arbetar så åker den också tillbaka så att den inte kör i vått gräs. Klippbredden är 18 cm och klipphöjden är justerbar från 20-60 mm.


OBS! Priset är inklusive hus på köpet

6999,-   

KÖP
 
 
WORX LANDROID M500

WORX LANDROID M500

Lockar tanken på att komma hem till en välvårdad och nyklippt gräsmatta eller bara att luta dig tillbaka och njuta medans någon annan arbetar åt dig? Detta kan bli verklighet med nya Worx Landroid M500. Den har en intelligent schemaläggning och navigation vilket gör den snabbare och mer flexibel än många andra robotgräsklippare på marknaden. Den är utrustad med det formidabla Cut to Edge, vilket betyder att den levererar ett nyklippt gräs ända ut till kanterna.

7990,-   

KÖP
 
 
LANDXCAPE 600 M2

LANDXCAPE 600 M2

Tycker du också att det låter skönt att kunna luta sig tillbaka och läsa en bok medans gräset blir klippt eller att komma hem från jobbet till en nyklippt gräsmatta? Worx Landscape är en kraftfull robotgräsklippare som med sitt fullautomatiska system håller gräsmattan välvårdad. Robotgräsklipparen har en kompakt storlek vilket gör att den kommer åt även i mindre vrår och den är perfekt till gräsmattor på upp till 600 m2. Gräsmattan gränsas av med en avgränsningskabel som sätts fast med tillhörande peggar.

5299,-   

KÖP
 
 

Behöver du kanske lite extra hjälp hemma?

En robotdammsugare är en stor hjälp, när det är behov för att hålla smuts och bakterier borta.
Hos RobotExperten har vi ett stort sortiment av robotar som kan hjälpa dig i vardagen!
Det är en utmärkt hjälp till att dagligen få städat undan smuts och damm som snabbt samlas när vi är hemma.

 
IROBOT ROOMBA 980 ROBOTSTØVSUGER

iRobot Roomba 980 robotdammsugare

iRobot Roomba 980 är en smart och intelligent produkten från iRobot. Resultatet av hängiven utveckling sedan år 2002, då den första Roomba kom ut på marknaden. Roomba 980 rengör ditt hem tills den är färdig och har en körtid på upp till 2 timmar med det nya litium batteriet. Blir inte roboten färdig, återvänder den och fortsätter där den slutade automatiskt efter uppladdning.

5497,-   

KÖP
 
 
IROBOT ROOMBA 966

iRobot Roomba 966 robotdammsugare

Roomba 966 navigerar runt i ditt hem, håller själv ordning på var den är och ser till att åka till uppladdningen när det är dags.Om roboten inte är färdig med dammsugningen när den ska laddas, ser den själv till att åka tillbaka dit den kom ifrån och göra färdigt sitt arbete när den laddat klart. Du kan med fördel ordna många andra husliga plikter medans den klarar dammsugningen.

4999,-   

KÖP
 
 
 
 
IROBOT BRAAVA JET 250

iRobot Braava Jet 240 robotgolvtvätt

Den kompakta golvtvätten kan både sopa, moppa och tvätta, och kommer lätt runt hinder på grund av sin storlek. Rengöringsmetoden väljs automatiskt ut från duken som sitter på, så det enda du behöver göra är att trycka på start. Önskar du att begränsa området kan du sätta upp en virtuell vägg med ett tryck på en knapp.

1999,-   

KÖP
 
 
 

Varför köpa från RobotExperten?

Vi har sålt robotdammsugare sedan 2008 som auktoriserad återförsäljare, och handlar direkt med de
enskilda varumärkena. På så sätt är du garanterad det bästa erbjudandet.

• Officiell återförsäljare - Bäst förhållanden om olyckan skulle vara framme.
• Konkurrenskraftiga priser och snabb leverans av lagervaror.
• Expertrådgivning - vi kan produkterna vi säljer.
• Originalgaranti från producenten.
• 365 dagars annullering och gratis leverans vid köp över 500 kronor.

 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © 2019 RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more