SE · robotexperten.se

Semester-tävling: Vinna Worx robotgräsklippare!

Neato - den lättaste och effektivaste lösningen...

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Neato - den lättaste och effektivaste lösningen...
                                                           
 
 

Neato Botvac D7+ Plus Connected

Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring. Du kan via den användarvänliga Neato appen se statusen på din robotdammsugare. Du kan sätta upp virtuella No-Go linjer så att robotdammsugaren inte kan dammsuga specifika områden. Detta görs på kartan som Neato's lasersystem har registrerat under rengöringen.

Botvac D7+ från Neato är särskild känd för att få med sig alla partiklar samt päls. Detta tack vare den kraftiga sugenheten, ett ultra preformance filter och en smart kombinationsborste. Alla dessa funktioner medverkar till att den lämnar ditt hem kliniskt rent. Du kan därför tryggt överlåta dammsugningen till denna robotdammsugare.

✔ Snabb och effektiv rengöring
✔ Kan styras via app
✔ Kompatibel med Alexa, Apple och Google

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter

Du får bättre sugprestanda genom att regelbundet byta filter i din robotdammsugare.

5 099 kr   

KÖP
 
 
 
 
 

Vinn en Worx robotgräsklippare på Instagram

Just nu kan du vinna en Worx Landroid L1000 genom att delta i vår tävling på Instagram.

Delta här
 
 
 
 

Det är inte för sent

Robomow förbeställning (först till kvarn):

 

Robomow RC304U 2020

Med en RC304u robotgräsklippare kan du luta dig tillbaka i soffa och låta maskinen göra jobbet åt dig. Robotgräsklipparen är en 2020-modell och är därför utrustad med de senaste funktionerna.

9 325 kr  12 999 kr 

Köp
 
 

Robomow RS615U 2020

De kraftiga och stabila knivarna garanterar bästa möjliga resultat och prestanda. Det starka klippsystemet ser också till att arbetet blir gjort på relativt kort tid. Klarar gräsmattor på 3000 m2.

15 299 kr.  21 599 kr 

Köp
 
 
 
 
 

Cleanmate S800 robotdammsugare

Du bestämmer var och när samtidigt som du förenklar din vardag. Med Cleanmate S800 Robotdammsugare har du möjlighet att ställa in timerfunktionen så att den kör när du behöver det. Du kan alltså göra så att den kör när du inte är hemma och på så sätt kommer du alltid hem till ett rent hus. Cleanmate S800 kör efter ett 4-stegs program, så du får alltid bästa resultat oavsett golvtyp. Den ser själv till att anpassa sig efter underlaget så att den arbetar så effektivt som möjligt.

1 698 kr  2 499 kr 

Köp
 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © 2019 RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more