SE · robotexperten.se

Sista chansen! Köp en Ninebot - få en smart hjälm på köpet!

Neato - systematisk & effektiv städning!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Neato - systematisk & effektiv städning!
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
                                                           
 
 

Med en Ninebot från Segway tar du dig enkelt, tryggt och smidigt från punkt A till punkt B.⁠ Vi på RobotExperten förstår att alla har olika förutsättningar och behov. Därför har vi ett stort sortiment av Ninebot, allt för att du ska kunna hitta det som passar dig.⁠

Vi vet även hur viktigt det är med säkerheten, så just nu får du en smart hjälm från Witt by Livall med på köpet av valfri Ninebot.⁠ Hjälmen är ansluten med bluetooth och du kan styra dess blinkers från ditt styre.⁠

Kampanjen gäller t.o.m 19/6

till ninebot
 
 
Ninebot by Segway Kickscooter F40E
 

Ninebot by Segway Kickscooter F40E

F40E elscooter från Ninebot by Segway är utrustad med 10" pneumatiska däck med ett extra gelélager som bidrar till att absorbera stötar och gör din körupplevelse så bra som möjligt. Med en räckvidd på 40 kilometer och en toppfart på 25 km/h utmärker sig F40E kickscooter som det perfekta transportmedlet i stadsmiljö.

6 358 kr

Köp
 
 
Ninebot by Segway Kickscooter F20D

Ninebot by Segway Kickscooter F20D

F20D elscooter från Ninebot by Segway är utrustad med 10" pneumatiska däck med ett extra gelélager, vilket innebär att scootern absorberar stötar och garanterar dig en jämn och stabil körning. Med en snabbuppladdning på 3,5 timmar, maxhastighet på 20 km/h och en räckvidd på upp till 20 km är den tillverkad för vara det bästa transportalternativet för pendlaren.

4 439 kr

Köp
 
 
Ninebot by Segway Kickscooter F40D

Ninebot by Segway Kickscooter F40D

Ninebot by Segway F40D elscooter levereras med 10" slanglösa pneumatiska däck med extra gelélager som garanterar en mjuk och bekväm körupplevelse. Med en imponerande räckvidd på upp till 40 kilometer och en hastighet på upp till 20 km/h är F40D-modellen det perfekta transportmedlet för dig som smidigt vill ta dig till och från jobbet.

6 358 kr 

Köp
 
 
 

Neato robotdammsugare är i en klass för sig själv. Neato är unika när det gäller deras strukturerade sätt att arbeta på, vilket sker med modern laserteknik. Idén är att Neato skall dammsuga lika effektivt och intelligent som en människa.

När robotdammsugaren är färdig med ett rum, går den automatiskt vidare till nästa och fortsätter med att dammsuga. Tar strömmen slut under pågående dammsugning, går den själv till laddstationen för uppladdning, varefter den återvänder till stället där den kom till. Med ett magnetband kan du dessutom avgränsa området roboten skall gå på, vilket i princip fungerar som en osynlig vägg.

till neato
 
 
Neato D8 Intelligent robotdammsugare
 

Neato D8 Intelligent robotdammsugare

Neato D8 Intelligent robotdammsugare - Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otrolig noggrannhet.

3 149 kr

Köp
 
 
Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare

Neato Botvac D7+
Plus Connected
Robotdammsugare

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter utöver det som sitter i robotdammsugare. Neato Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring.

4 599 kr

Köp
 
 
Neato Botvac D7 Connected Robotdammsugare

Neato Botvac D7
Connected
Robotdammsugare

Neato Botvac D7 Connected är en högteknologisk robotdammsugare som levererar en effektiv rengöring av stora rum. Dammsugaren samlar utan problem upp smuts, djurhår och allergener och efterlämar ett otroligt rent resultat varje gång. Neato Botvac D7 är dessutom utrustad med ett Ultra Performance Filter och en avancerad kombinationsborste som fångar upp dubbelt så många partiklar och djurhår.

3 599 kr 

Köp
 
 
Neato D10 Intelligent robotdammsugare
 

Neato D10 Intelligent robotdammsugare

Neato D10 är den ultimata robotdammsugaren eftersom den bl.a. levereras med ett äkta HEPA-filter som fångar upp 99,97 % av alla damm- och allergipartiklar. Ett millimeterprecist kartläggningssystem säkrar att Neato D10 alltid väljer den mest effektiva vägen. Ett kraftfullt batteri levererar en imponerande körtid på 300 min och sugeffekten är förbättrad med hela 25 % i jämförelse med Neato D8 Intelligent. ⁠

4 995 kr

Köp
 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more