SE · robotexperten.se

Svalka dig med fläktar från Smartmi

Tystgående och smart styrning via app!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Tystgående och smart styrning via app!
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
                                                           
 
 

Smartmi har lanserat dussintals produkter med en stilren design, hög kvalitet och en upplevelse utöver förväntningarna. Alla produkterna bidrar till ett bättre inomhusklimat och kan enkelt styras via en app. Bland dessa produkter så finner du, till exempel, golvfläktar som du kan placera var du vill.Smartmis golvfläktar är energieffektiva (bladradien är optimerad för att spara energi) men tummar inte på vindkapaciteten - tack vare fläktens sjubladstekning som är tystgående kan den imitera en naturlig bris.

till smartmi
 
 
Smartmi 3S golvfläkt
 

Smartmi 3S golvfläkt

Slipp svettas under värmeböljor med den smarta golvfläkten som du kan placera var du vill. Tack vare ett inbyggt och uppladdningsbart batteri som håller i 20 timmar kan du ta med dig fläkten ut på altanen och in i sovrummet under natten. Smartmis golvfläkt är energieffektiv (bladradien är optimerad för att spara energi) men tummar inte på vindkapaciteten - tack vare fläktens sjubladstekning som är tystgående kan den imitera en naturlig bris. Jämfört med andra fläktar som har tre eller fem blad blir brisen mycket mer effektiv utan att det krävs kraftiga vindpustar. Men det som får Smartmi 3S att stå ut är dess HD LED-display som gör det enkelt att kontrollera fläktens status snabbt och enkelt om du inte har mobilen med dig.

1 690 kr

Köp
 
 
Smartmi 2S golvfläkt
 

Smartmi 2S golvfläkt

Slipp svettas under värmeböljor med den smarta golvfläkten som du kan placera var du vill. Tack vare ett inbyggt och uppladdningsbart batteri som håller i 20 timmar kan du ta med dig fläkten ut på altanen och in i sovrummet under natten. Smartmis golvfläkt är energieffektiv (bladradien är optimerad för att spara energi) men tummar inte på effekten - tack vare fläktens sjubladstekning som är tystgående kan den imitera en naturlig bris.

1 390 kr

Köp
 
 
 

Gör dig själv en tjänst och investera i en robotdammsugare. Du får enkelt den dagliga rengöringen avklarad så att du kan lägga tiden på något annat. Med en robotdammsugare från Cleanmate kan du vara säker på att alltid komma hem till ett rent hus. Den svenska producenten har utvecklat robotdammsugare för olika behov. Önskar du hjälp fast ditt hem inte är så stort så kan en av de mindre modellerna hjälpa till.

Därtill finns det stora modeller som till och med har en moppnings-funktion så att det alltid strålar när du kommer hem. Se till att schemalägga din dammsugning, så strålar alltid hemmet och du kan luta dig tillbaka och njuta av din nyfunna fritid. Även om Cleanmate utan problem klarar den dagliga rengöringen så är det dock viktigt, att du ibland tar en tur med den stora dammsugaren.

till cleanmate
 
 
Cleanmate S900 Robotdammsugare

Cleanmate S900 Robotdammsugare

Cleanmate S 900 kör efter ett 4-stegs program som säkrar dig ett rent hem. Den anpassar sig efter underlaget och har dubbla sidoborstar. Den har också en moppfunktion, så med vatten och mikrofiberduk rengör den också golvet. Den är utrustad med trapsensor så att du kan vara säker på att den inte kör ut över höga avsatser och går sönder. När den har behov för det, kör den automatiskt själv till laddaren. Du kan också manuellt få den till laddningsstationen.

1 749 kr  Ord. pris 1 949 kr

Köp
 
 
Cleanmate S950 Robotdammsugare

Cleanmate S950 Robotdammsugare

Cleanmate är utrustad med flera olika sensorer som kartlägger hemmet under rengöringen. På så sätt kan robotdammsugaren välja den bästa och snabbaste vägen. En nyhet till modellen är den fantastiska moppfunktionen som gör att S950både kan dammsuga och ge garanterat glänsande golv. Den kraftfulla sugeffekten ger ett bra resultat varje gång, så att du tryggt kan överlåta städningen till robotdammsugaren. Cleanmate S950kommer också med en användarvänlig app som ger dig en överblick över status och funktioner.

2 090 kr  Ord. pris 2 490 kr

Köp
 
 
Cleanmate S1000 Robotdammsugare
 

Cleanmate S1000 Robotdammsugare

Cleanmate S1000 är den senaste och mest innovativa robotdammsugaren från Cleanmate.En rengöringskvalitet som imponerar (effektiv uppsamling av smuts) och våt-mopp som enkelt kan monteras under roboten. Du kan programmera den och skicka iväg den på rengöringsuppdrag via en app på din smartphone. Den intelligenta mjukvaran ser till att dammsugaren inte kör på samma ställa två gånger. Därmed sparar den tid på sin rengöringsfärd.

2 399 kr  Ord. pris 2 599 kr

Köp
 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more