SE · robotexperten.se

Veckans kampanjer hos Robotexperten!

Cleanmate, Neato och Roborock

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Cleanmate, Neato och Roborock
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
                                                           
 
 

Den svenska producenten Cleanmate har utvecklat dammsugare för olika behov, allt från den lilla lägenheten till det största huset.

 
Med en robotdammsugare så behöver du inte tänka på dammsugningen, bara ställ in timern och luta dig tillbaka.

Just nu upp till 50% på utvalt från Cleanmate!

till kampanjen
 
 

POPULÄRT JUST NU:

 
Cleanmate S995 Robotdammsugare

Cleanmate S995 Robotdammsugare

Dammsug ditt hem på distans med Cleanmate S995. Robotdammsugaren kan styras med en app även när du inte är hemma. Ifall batteriet tar slut så åker den automatiskt till sin station och blir uppladdad för att sen fortsätta städningen.

Cleanmate S995 är utrustad med två dammbehållare med stora HEPA-filter varav den ena är en kombinerad damm- och vattentank med justerbar vattenpump.

2 699 kr    Ord. pris 3 890 kr

Köp
 
 
Cleanmate S50 Skaftdammsugare Svart

Cleanmate S50 Skaftdammsugare Svart

Skaftdammsugaren S50 från Cleanmate är ett perfekt komplement till din robotdammsugare.
Med hjälp av de sju medföljande tillbehören så kommer du åt överallt där robotdammsugaren inte når.
 
Denna skaftdammsugare är lätt att tömma, jobbar med låg volym och samtidigt en stark sugkraft.

Den flexibla designen och tillbehören garanterar en effektivare städning på olika golvytor.

1 599 kr    Ord. pris 2 014 kr

Köp
 
 
Cleanmate S460 Robotdammsugare

Cleanmate S460 Robotdammsugare

Gör vardagen lättare och få mer tid över till det du älskar. Låt S460 robotdammsugare klarar av att dammsuga även när du inte är hemma. Roboten kan ta sig över mindre lister och mattor. Den har även trappsensorer som ser till att den inte råkar köra ner för trappor eller liknande avsatser. Förutom dammsugning kan S460 även torr moppa golvet(utan vattentank), vilket garanterar ett optimalt resultat varje gång. Roboten arbetar i 90 minuter per uppladdning och tar sedan 4 timmar på sig att ladda upp batteriet. Som pricken över i:et arbetar den på en låg ljudnivå på bara 65 dB.

749 kr    Ord. pris 999 kr

Köp
 
 
Cleanmate S2000 Pro Max Robotdammsugare

Cleanmate S2000 Pro Max Robotdammsugare

Upplev minimalt underhåll av robotdammsugaren S2000 Pro Max från Cleanmate.
Laddningsstationen tillåter robotdammsugaren att tömma sin behållare i en dammsugarpåse så du slipper krånglet.
 
Utöver att dammsuga så moppar även S2000. Detta gör den med hjälp av en av sina två dammbehållare som är en kombinerad damm- och vattentank.
 
Med hjälp av den systematiska navigationen, moppfunktionen och rullborsten så får du ett skinande rent golv.

3 849 kr    Ord. pris 4 990 kr

Köp
 
 
Neato D8 Intelligent robotdammsugare
 

1100 KR RABATT PÅ NEATO D8

Med koden: NEATO1100

Neato D8 Intelligent robotdammsugare - Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otrolig noggrannhet. ⁠
 
Robotdammsugaren är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer naturligtvis i Neatos signaturform, D-formen. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otrolig noggrannhet. Roboten räknar själv ut när den behöver laddas och kör då tillbaka till laddstationen, därefter fortsätter den med städningen.

Köp
 
 
Neato D10 Intelligent robotdammsugare
 

4000 KR RABATT PÅ NEATO D10

Med koden: NEATO4000

Neato D10 är den ultimata robotdammsugaren eftersom den bl.a. levereras med ett äkta HEPA-filter som fångar upp 99,97 % av alla damm- och allergipartiklar. Ett millimeterprecist kartläggningssystem säkrar att Neato D10 alltid väljer den mest effektiva vägen. Ett kraftfullt batteri levererar en imponerande körtid på 300 min och sugeffekten är förbättrad med hela 25 % i jämförelse med Neato D8 Intelligent.
 
I MyNeato-appen kan du själv bestämma var och när Neato D10 ska påbörja städningen så att den passar in i dina rutiner. Du kan t.ex. upprätta No Go-linjer om du vill att roboten ska hålla sig undan vissa områden. Neato D10 Intelligent färdigställer alltid arbetet, den räknar nämligen själv ut om den är i behov av ström, kör då automatiskt tillbaka till laddstationen och tar därefter vid städningen där den slutade. Robotdammsugaren är den mest tystgående hittills och är utrustad med Eco-, Turbo-, och Pet-mode.

Köp
 
 
Roborock S6 MaxV robotdammsugare
 

Upplev imponerande städresultat med robotdammsugaren S6 MaxV från Roborock.
Med hjälp av HyperForceTM  så uppnår denna dammsugare en imponerande sugkraft på 2500Pa.
Utöver sugkraften så är S6 MaxV utrustad med en våtmopp för att kunna tvätta dina golv.
 
I den användarvänliga appen kan du ställa in bland annat städmönster för att anpassa dammsugningen efter din vardag. Det går även att enkelt välja ett enskilt rum att fokusera på, ifall du upplever att det är extra stökigt. Ifall du känner att du vill undvika ett område så går det även att ställa in med No-go- eller no-mopp zoner.
 

Roborock S6 MaxV är utmärkt på att undvika temporära objekt i ditt hem. Kablar, leksaker eller skor är inget bekymmer för denna dammsugare som är utrustad med både dubbla kameror samt LIDAR-teknik. Med hjälp av ReactiveAI så tar roboten kort på okända föremål, ser till att undvika dem och sen direkt ta bort bilden. Allt för din säkerhet.

S6 MaxV är ett utmärkt alternativ för dig med ett hem på upp till 4 våningar och 200 m² med hjälp av dess extra stora batteri på 5200mAh.

Köp
 
 

www.robotexperten.se

            

Copyright © RobotExperten

Detta är ett nyhetsbrev skickat av RobotExperten. Du får detta mail eftersom du är registrerad som kund hos oss eller har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella stavfel och prisändringar.

Avregistrera mig från nyhetsbrevet

 

Recent emails from Robotexperten.se See more