room99.se
room99.se

20% rabatt p snghimlar

Email sent: May 4, 2021 3:53am

Sov lika gott som prinsessan på ärten med dessa ljuvliga sänghimlar  | Se det i webbläsaren.

20% rabatt på sänghimlar 😍


Sov lika gott som prinsessan på ärten med denna ljuvliga sänghimmel. Sänghimmeln har rejält med tyg som är lätt transparant och som ger en fyllig och ombonad känsla med ett vackert fall. Gör sängen till en mysig sovplats som barnen kommer att längta efter att få gå och lägga sig i. Eller varför inte hänga den mitt i ett rum för att skapa en rolig lekhörna fylld med mysiga kuddar. Oavsett hur den används bidrar den till det lilla extra och ger barnrummet en mysigare känsla. Använd gärna våra matchande tygvimplar, kuddar och förvaringskorgar. Hängs enkelt upp i en krok i taket. Passar lika bra till spjälsäng, juniorsäng eller som myshörna. Går att tvätta i maskin 30 grader. En krok av kraftigt tyg i toppen av sänghimmeln gör den enkelt att hänga upp.Postlådor till lekstugan!

Liten söt postlåda tillverkad i plåt. Perfekt till förvaring av teckningar, utklipp, post och brev i hallen, barnrummet eller hängandes på lekstugan. Passar bäst för inomhusbruk. Finns i flera färger!


Solcellsbelysning

Att skapa en mysig stämning på utsidan av ditt hem är lika viktigt som att göra det inomhus. Se de söta nyheterna i form av trädgårdstomtar, grodor och blommor. 


Nyheter från Majas Cottage 🧡

Tänk på att inte vänta för länge med din order! Majas Cottage gör sina kollektioner i begränas upplaga och säljer slut snabbt. Och du! När du köper något från Majas Cottage så går 10% till Barncancerfonden.


Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på mys och inspiration för alla sinnen, de vill förmedla en varm känsla av glädje och mys vardag som helg, med stort fokus på att göra gott i kampen mot barncancer. Företagets namn kommer från grundarnas dotter Maja som allt startade med. När Maja föddes kom oron att något kunde drabba henne och föräldrana tänkte då att de ville hjälpa till så om hon någonsin blev drabbad av en allvarlig sjukdom som cancer då skulle de iallafall ha gjort deras bästa för att ha hjälpt forskningen mot en lösning på barncancergåtan.Room99 är en inredningsbutik på nätet med posters, tavlor, detaljer och inredning. Vi vill att ditt hem / kontor ska vara ska vara lika speciell som du. Room99.se - Heminredning online. Keep on shining


Har du några frågor?

Smsa oss på 0725-638179

Eller skicka ett mail till [email protected]


Adress

Aldora AB / Room99

Luxorgatan 1

591 39 Motala

instagram facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Other emails from room99.se

room99.se
May 12, 2021
Gvoljuset till Frken snart helt slutslt!
room99.se
May 11, 2021
Frkenstickan r p vg igen! Boka upp dig nu!
room99.se
May 10, 2021
Sista dagen! 20% rabatt p hela sortimentet
room99.se
May 9, 2021
Se de fina presenterna till frken Handla till 20% rabatt
room99.se
May 8, 2021
Mors dag nrmar sig - handla till 20% rabatt
room99.se
May 7, 2021
20% rabatt p hela sortimentet