room99.se

Årets te- och kaffekalender i juligt rött

Email sent: Nov 9, 2019 4:49 am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Som vanligt i en begränsad upplaga, så vänta inte för länge! | Se det i webbläsaren.

Årets te- och kaffekalender är här!

Beställ nu och vi skickar omgående!

Teadventskalendern innehåller 24 olika sorters ekologiska teer. Du hittar gröna och svarta teer i årets upplaga, såväl som örtte och roobibos. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan. Du får även smaka på helt rena teer. I kalendern finns en smak för alla, kanske hittar du en ny favorit? Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.


Till Kaffeadventskalendern har vi valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har vi toppat med fyra smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med smörkola, eller mintchoklad? Vi hoppas att du, med hjälp av Kaffeadventskalendern, får många nya smakupplevelser och en känsla för hur olika karaktär kaffe faktiskt kan ha. Kanske hittar du till och med en ny favorit? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.


Room99 är en inredningsbutik på nätet med posters, tavlor, detaljer och inredning. Här möts den livfulla amerikanska stilen mot den stilrena skandinaviska enkelheten. Room99.se - Heminredning online.


Har du några frågor?

Ring oss på telefon 0725-638179

Eller skicka ett mail till kundservice@room99.se


Adress

The Trendy Living / Room99

Luxorgatan 1

591 39 Motala

instagram facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Other emails from room99.se

Nov 14, 2019
Nisse flyttar in 1 december
Nov 12, 2019
Julkaffe, den finaste julklappen till kaffeälskaren
Nov 10, 2019
Lys upp med julens magiska belysning
Nov 9, 2019
Årets te- och kaffekalender i juligt rött
Oct 29, 2019
Kampanjpris på Adventsljusstakar och stjärnor
Oct 28, 2019
30% rabatt på all HALLOWEEN