Skikot.be
Skikot.be

Hey -kom met ons het seizoen afsluiten op Totally Meltdown!

Email sent: Mar 14, 2019 6:02am
🏂 ✔ Ski ✔ Sun ✔ Après-ski & party 🏂
Hey kom met ons het seizoen afsluiten op Totally Meltdown! | Bekijk de webversie
Kom je nog een laatste keer uitleven op de pistes dit seizoen!

Kom je nog een laatste keer uitleven op de pistes dit seizoen!

Zoals elk jaar bij Totally organiseren we Meltdown om het seizoen in schoonheid af te sluiten! Een short ski om maximaal van de pistes te genieten, in de volle zon uiteraard, zoals dat enkel met Pasen kan! Dit jaar zal Meltdown doorgaan in Vaujany, een dorp naast Alpe d’Huez. Waardoor er 250km aan pistes op jou liggen te wachten om over te scheuren! En al dit voor de belachelijk lage prijs vanaf €269 p.p.
 

Scroll naar beneden om te ontdekken wat we dit jaar voor jullie in petto hebben !

Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven, en wij zorgen voor een onvergetelijk ervaring!

Plaatsen zijn beperkt. VOL = VOL ! Wacht dus niet langer!

Tot in Vaujany om het beest uit te hangen ! 😍⛷🏂🎉
Inschrijven voor Totally Meltdown

EEN BOMVOL PROGRAMMA VOOR EEN WAANZINNINGE SHORTSKI !

WIJ ZORGEN VOOR ALLES !

WIJ ZORGEN VOOR ALLES !

De bus vertrekt 12/4 ‘s avonds, en nadien staat we klaar om jullie op te vangen. Jullie zullen verblijven in residentie Les hautes de la Drayre, op wandelafstand van de piste. Een skipas voor 3 dagen is ook inbegrepen, evenals de Totally Yeti kaart voor 40% korting in de Yeti bar! Op 16/4 komen we ‘s ochtends terug aan in België. 
TOTALLY THEME PARTY’S

TOTALLY THEME PARTY’S

Onze Fluoparty blijft een klapper van formaat en samen met de beste Belgische Dj’s is de ambiance gegarandeerd! Maar dit jaar heeft Totally iets nieuws ! Kom met ons halve liter bier kappen zoals een professional op de Tiroler Party! Laat je helemaal gaan op de beste feestjes van de bergen!
Gratis drank

Gratis drank

Naast de vele verrassingen probeert Totally toch altijd iets extra te bieden. En daarvoor is dit jaar Vedett onze partner in crime tijdens de apres ski. Zal Aquarius je die extra boast geven op de piste, en zorgt Lipton voor de extra verfrissing tussendoor! 's Avonds staat Eristoff klaar om er weer helemaal in te vliegen!
Optie Half Pension

Optie Half Pension

Voor maar €40 euro extra kan je profiteren van een half pension. Het half pension bestaat uit een welkomsontbijt en bbq op de dag van aankomst. Zondag een ontbijtpakket en ‘s avonds tartiflette met dessert. Maandag staat er eveneens een ontbijtpakket klaar en ‘s avonds overheerlijke pizza ! Kortom, heerlijke maaltijden voor geen geld ! 

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

070 - 35 02 35 (max. €0,30/min)

Ma t/m vr: 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag gesloten.

Check ons op:

Je bent ingeschreven met

Afmelden