NL · solarlampkoning.nl

Led strips in de woonkamer

Inspiratie voor trendy toepassingen in de woonkamer

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Inspiratie voor trendy toepassingen in de woonkamer
Gebruikt: Complete set RGBW led strip 12 meter 

Led-inspiratie in de woonkamer


Led strips geven elk interieur een boost door hun speelse en warme lichteffect. Ze zijn stijlvol, duurzaam en helemaal van nu! Velen kennen de plafondkoof led strip (hierboven afgebeeld). Hierbij zijn de originele lichtbronnen, de ledjes, niet zichtbaar, wat een zacht, diffuus lichteffect geeft. Maar er zijn veel meer leuke ideeën voor ledstrips. Daarom willen we u graag inspireren met 4 voorbeelden van klanten, met een van de belangrijkste, en warmste ruimtes van het huis als basis: de woonkamer!
Deze hanglamp, gemaakt door een klant, creëert een authentieke en industriële look. De klant heeft 5 meter led strips besteld, op maat geknipt, en  verwerkt in een eikenhout balk. Deze is met stevige ijzeren kabels in het plafond bevestigd.
Gebruikt: Complete set 5 meter Warm Witte led strips premium
U kunt ook denken aan het verlichten van decoratie. Daarvoor kunt u lichtdoorlatend materiaal gebruiken zoals bij de klok, maar ook kiezen om het object een paar centimeter van de muur te monteren, waarna u de led strip erachter plakt. Voor dergelijke toepassingen kunt u eventueel een ledstrip op batterij kiezen, zodat u de kabels niet in de muur hoeft te verwerken. 
Gebruikt: Complete set RGBWW led strip premium 
De speelse compositie in combinatie met de led strips ónder het kastje en de plank geeft deze televisiewand een aantrekkelijke look. De strips zijn in een led strip profiel verwerkt zodat de individuele ledjes niet zichtbaar zijn, voor een diffuus lichteffect. Bovendien biedt een led profiel verkoeling voor de ledstrip, wat de levensduur ten goede komt. 
Gebruikt:  4 meter Losse Warm Witte led strip op batterij + 4 meter ledprofiel
Heeft u een mooie verzameling die u in de spotlights wilt zetten? U verlicht deze erg stijlvol met led strips. De glazen schotten in deze kast geven door hun weerspiegeling een erg mooi effect. Doordat de ledstrips aan de binnenkant van het frontframe zijn geplakt wordt het servies bijzonder mooi uitgelicht. 
Gebruikt: Complete set 2 meter Helder Witte led strips basic
BEKIJK HET HELE ASSORTIMENT
BEKIJK ANDERE TOEPASSINGEN
Geen aanbiedingen en informatie mislopen van de Solarlampkoning? Klik hier om ook 1x per maand de nieuwsbrief over solarlampen te ontvangen. Meer dan 20.000 geïnteresseerden gingen u voor!
JA, GRAAG!
Copyright © 2018 Ledkoning 
 

"Koning in prijs, kwaliteit én service!"

 

Ons e-mailadres is:
[email protected]
 
Wilt u uw e-mailvoorkeuren wijzigen of uitschrijven?
Kies de volgende opties:
 
Interesses wijzigen of uitschrijven.


This email was sent to -
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LedKoning · Kasteleinenkampweg 11A · 's-Hertogenbosch, Noord Brabant 5222 AX · Netherlands

Recent emails from Solarlampkoning.nl See more