solbutikken.dk
solbutikken.dk

Beskyttelse mod solen er ikke kun vigtig på stranden!

Email sent: Jul 28, 2019 5:35am
Husk at beskytte dig selv og dine børn imod solens stråler uanset, hvor I befinder jer - vi har netop fået fyldt hylderne op med Quiksilver og Roxy!
View this email in your browser

Beskyttelse imod solen er ikke kun vigtig på stranden!

Det har været nogle meget solrige uger i Danmark, og mange har også været på ferie i udlandet. Vi har haft stor aktivitet i butikken, og har derfor fyldt hylderne op med især Quiksilver og Roxy.

Flere af os er allerede vendt hjem fra ferie og skal snart igang med dagligdagen. Herhjemme er anbefalingen, at solbeskyttelse er påkrævet ved UV indeks 3+. UV indeks 3 svarer til for eksempel en lettere overskyet dag i sommermånederne. Det vil sige, at dit barn er udsat for solens stråler på de fleste dage i sommermånederne, om I er på ferie, eller i løbet af dagen i daginstitutioner eller lignende. Nogle daginstitutioner giver børnene solcreme på, men sørg for at beskytte dit barn optimalt i løbet af hele dagen med beskyttende UV-tøj. Så kan du sende børnene afsted til børnehave, skole eller lignende uden bekymringer. Klik ind på solbutikken.dk så du og dine børn kan være beskyttet imod de skadelige UV-stråler - uanset hvor I befinder jer!

Til børnene har vi eksempelvis disse to smarte bluser, hvor den mørkegrå til drenge fås i størrelse 8-16 år til 319 kr., imens den ferskenfarvede til piger fås i størrelse 2-16 år til 149 kr for de små størrelse og 229 kr. for de store størrelser.
Til de unge og voksne har vi eksempelvis disse to flotte bluser, hvor den hvide til drenge og mænd fås i størrelse S-XXL til 319 kr, imens den ferskenfarvede til piger og kvinder fås i størrelse S-L til 249 kr.
Et par andre bestsellers i løbet af sommeren har været vores svømmeveste samt snorkelsæt, som er vist nedenfor. De populære svømmeveste fra Beco er lavet i super lækker kvalitet og hjælper barnet med at holde sig ovenvande - de fås i størrelse 1-3 år og 3-6 år og i både grøn/blå samt pink/blå. De fede snorkelsæt fra Speedo hjælper børnene med at udforske verdenen under vandoverfladen - de fås i både rød og blå.
Speedo snorkelsæt
249,95 kr.
Husk også vores restsalgsside, hvor du sparer 50%! Vi tilføjer løbende varer på denne side, så hold øje med den:-)
Vi vil rigtig gerne høre, hvis der er andre produkter, du savner på hylderne i Solbutikken - så vil vi gøre alt for at få skaffet disse til dig! Skriv til os på solbutikken@solbutikken.dk.

Husk at vi har gratis returfragt!
I ønskes alle en fortsat rigtig dejlig sommer! Mange glade og solrige hilsener fra
www.solbutikken.dk
Like os på Facebook og Instragram, hvor vi ligeledes svarer på spørgsmål samt deler nyheder.
Copyright © 2019 Solbutikken, All rights reserved.

Our mailing address is:
solbutikken@solbutikken.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Other emails from solbutikken.dk

solbutikken.dk
Sep 21, 2020
Så er det først til mølle - 50% rabat på ALLE varer!
solbutikken.dk
May 2, 2020
Nye flotte UV-trøjer fra Quiksilver... og meget andet godt!
solbutikken.dk
Nov 25, 2019
Black Friday weekend - spar mindst 50% på alle varer!
solbutikken.dk
Sep 10, 2019
25% efterårs-rabat på udvalgte mærker!
solbutikken.dk
Jun 2, 2019
Sommer og sol er lige om hjørnet!