solbutikken.dk
solbutikken.dk

Savner du nogle bestemte produkter i Solbutikken?

Email sent: Feb 17, 2019 2:32pm
Efter opfordring fra flere af vores nyhedsbrevslæsere og følgere har vi valgt at bestille nye varer hjem med "Rashguard" og "UPF 50+ beskyttelse"!
View this email in your browser

Savner du nogle bestemte produkter i Solbutikken? Vi lytter!


Flere af vores nyhedsbrevslæsere og følgere på Instagram og Facebook har efterspurgt nye produkter til børn og voksne med maksimal UV-beskyttelse. Derfor har vi valgt, at stort set alle varer, vi har bestilt hjem fra Quiksilver, Roxy, Playshoes og Småfolk, er med UPF 50+ beskyttelse. 

Vidste du, at UPF står for "Ultraviolet Protection Factor", der spænder fra UPF 15 til UPF 50. UPF 50+ giver den bedste beskyttelse svarende til 98% beskyttelse imod de skadelige UV-stråler fra solen!

Vi har også fået specifikke kundehenvendelser vedrørende "Rashguard" produkter. Derfor har vi bestilt nye Quiksilver og Roxy produkter hjem i Rashguard. Produkterne er syet med en konstruktion, der er ekstra slidstærkt og holdbart og dermed godt at have på som beskyttelse i farvande, hvor der f.eks. forekommer brandmænd eller stærke bølger. Rashguard-trøjer er mere fleksibel end en almindelig t-shirt og derfor meget velegnet til udendørsaktiviteter. Desuden er Rashguard-produkterne med UPF50+. Se vores udvalg af Quiksilver og Roxy Rashguards på solbutikken.dk.

Udover stor efterspørgsel på de mange nye spændende produkter, har der også i den forløbne uge været god aktivitet på vores restsalgsside , hvor du sparer 50%! Vi tilføjer løbende varer på denne side, så hold øje med siden:-)

Vi vil rigtig gerne høre, hvis der er andre produkter, du savner på hylderne i Solbutikken - så vil vi gøre alt for at få skaffet disse til dig! Skriv til os på solbutikken@solbutikken.dk.
Roxy UPF 50+ Rashguard bluse
299 kr.
Roxy UPF 50+ badedragt
449 kr.
Ovenstående UV bade/soltøj fra Roxy er blandt de seneste ankomne produkter på Solbutikken! Der er tale som en super smart surf style bluse til piger og en sød langærmet badedragt til piger - begge med UPF 50+ beskyttelse!

Udover Roxy-trøjerne har vi også fået lagt nogle spændende Petit Crabe varer på hylderne - besøg hjemmesiden og se, om der skulle være noget for dine børn!
Vi sender varer afsted hver dag!
Mange glade og solrige hilsener fra
www.solbutikken.dk
Like os på Facebook og Instragram, hvor vi ligeledes svarer på spørgsmål samt deler nyheder.
Copyright © 2019 Solbutikken, All rights reserved.

Our mailing address is:
solbutikken@solbutikken.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Other emails from solbutikken.dk

solbutikken.dk
Sep 21, 2020
Så er det først til mølle - 50% rabat på ALLE varer!
solbutikken.dk
May 2, 2020
Nye flotte UV-trøjer fra Quiksilver... og meget andet godt!
solbutikken.dk
Nov 25, 2019
Black Friday weekend - spar mindst 50% på alle varer!
solbutikken.dk
Sep 10, 2019
25% efterårs-rabat på udvalgte mærker!
solbutikken.dk
Jul 28, 2019
Beskyttelse mod solen er ikke kun vigtig på stranden!
solbutikken.dk
Jun 2, 2019
Sommer og sol er lige om hjørnet!