SE · somfy.se

Sista chansen - Somfy One+ f rkdetektor p kpet

När du köper vårt allt-i-ett hemlarm Somfy One+ får du en rökdetektor på köpet, värde 649 kronor.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

När du köper vårt allt-i-ett hemlarm Somfy One+ får du en rökdetektor på köpet, värde 649 kronor.
Nyhetsbrev Somfy Shop Sverige, juni 2021

SISTA CHANSEN!

Säkra hemmet med
vårt smarta hemlarm!


Har du planer på att vara hemifrån i sommar? Glöm inte att se över säkerheten i ditt hem och komplettera med vårt allt-i-ett hemlarm Somfy One+, som består av en full HD kamera, siren, rörelsedetektor och vårt unika integritetsskydd.

I paketet medföljer 1 st vibrationssensor IntelliTAG™ och 1 st fjärrkontroll, Key Fob. Just nu har vi en kampanj där du dessutom får en rökdetektor på köpet (värde 649 kr) när du beställer en Somfy One+ så passa på nu!
 
Vid köp av en Somfy One+ medföljer en brandvarnare, värde 649 kr utan extra kostnad. Kampanjen gäller t o m måndag 5 juli 2021 kl 23:59.
 
TA MIG TILL KAMPANJEN!
Med en Somfy One+ hemma kan du vara trygg. När kameran detekterar rörelse aktiveras den inbyggda sirenen och du får en pushnotis i din mobiltelefon. Öppna appen, liveströmma vad som händer eller spola tillbaka 30 sekunder och se vad som hänt - utan kostnad.
Vår Key Fob ersätter den vanliga manöverpanelen hos ett traditionellt larmsystem. När någon med en ansluten fjärrkontroll kommer inom räckvidden för larmsystemet avaktiveras detta automatiskt. Detta minskar risken för att larmet aktiveras av misstag.
IntelliTAG™ från Somfy är en unik vibrationssensor som analyserar vibrationer och detekterar de första tecknen på inbrott innan en dörr eller fönster öppnas. På så vis kan sirenen aktiveras innan någon tagit sig in i hemmet.
Så snart sensorn upptäcker rök aktiveras sirenen på 85 decibel och ett meddelande skickas till din smartphone. Om du har flera Somfy Protect-rökdetektorer i ditt hem, kommer de alla att ljuda. Se via befintlig kamera vad som händer. 
TA MIG TILL KAMPANJEN!
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube
LinkedIn LinkedIn

Copyright © 2021 Somfy Sweden AB, Alla rättigheter förbehållna.


Vill du ändra inställningarna för våra nyhetsbrev?

Uppdatera dina inställningar eller avregistrera dig här.

Somfy Sweden AB · Arenagatan 20 · 215 33 Malmö

Recent emails from Somfy.se See more