NO · sportsdeal.no

Endelig, Dette har vi gledet oss til

Singles Week er i gang. Fantastiske priser hele uken

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gratis Frakt fra 999 | 30 dager faktura | 100 dager åpent kjøp

Singles Week er her

 

SportsDeal er i full gang med Singles Week. Vi har satt ned prisene på en rekke kjente merkevarer av god kvalitet. Utebekleding, treningsutstyr og skisko er blant produktene du kan finne på Singles Week tilbudet.
Sjekk også ut SuperDeal tilbudene. Produkter til kraftig nedsatte priser

 

SuperDeals

Jotunheim Åsete Ullgenser til dame er Ullgensere i Merinoullblanding
Dekorativt jacquardstrikket bærestykke
Myk og behaglig grovere strikk for kjølige dager

599,-

En vindtett, vanntett og pustende 2-lags jakke med tapede sømmer. Jakken har grovere materiale på skuldre og lommer. Den har utenpåliggende lommer, samt skjulte sidelommer. Jakken har fast hette med 4-veis justering, knappejustering på ermer og justering nede for den beste passform. Ventilasjonsglidelås under armene og stormklaff med knappelukking over frontglidelås.


1189,-

Twentyfour Finse 3.0 er en Oppgradert utgave av vår populære Finse ST dunjakke. Dette er en superlett og myk dunjakke i matt stretchmateriale. Den har sidelommer med glidelås og fast hette med justering. Nedre panel og deler av armer i polyester vattering. Med 90% dun og 10% fjær holder denne jakken deg god og varm gjennom hele vinteren. Jakken er lett innsvingt og har en fin fasong. Perfekt til alle anledninger både høst, vinter og vår.


1399,-

Twentyfour Freja til jente er en deilig ullgenser med lekkert mønster på bryst og øvre del av arm. Genseren er i en myk og behagelig ullblanding som isolerer godt og er det optimale valg som mellomlag. Den har høy hals med halfzip. Den passer til det meste året rundt - i skiløypa, til hverdags eller på kjølige sommerkvelder. Dette er et plagg du kommer til å få mye bruk for.


419,-

 

Jotunheim skarsnuten Jr. er en alpinbukse Vannavstøtende softshell Vattert Vindtett Stretch Snølås Kule detaljer Borrelåsjustering i livet


599,-

Tawny sweatpant for kvinner er en fantastisk modell for hverdager, hvor du vil ha et avslappet og sporty utseende kombinert med mye komfort. Buksen er laget i en fantastisk myk kvalitet med snøring. Buksen er utstyrt med to åpne lommer der du kan varme hendene.


349,-

 

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Nettside Nettside
E-post E-post
Copyright © 2021 Sport 1 Tuven, All rettigheter reservert.
Med forbehold om feil i nyhetsbrev

Sportsdeal.no
Inger Floods Veg 14
3676 Notodden

Du har mest sannsynlig meldt deg på vårt nyhetsbrev via gode tilbud på vår nettside. Stemmer ikke det er det bare å melde seg av.

Vil du endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet?
Trykk Her

Recent emails from SportsDeal  See more