NO · sportsdeal.no

Gjr deg klar til Vinterferie

Hold varmen med kvalitetsprodukter fra SportsDeal

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gratis Frakt fra 999 | 30 dager faktura | 100 dager åpent kjøp

Vinterferien nærmer seg

 

Det vil som oftest bli kald, når man tilbringer mange timer ute i vinterferien. Sportsdeal sørger for at du kan sikre deg gode kvalitetsprodukter til redusert pris i vinterferiesalget. Hos SportsDeal får du nå opptil 30% avslag på utvalgte produkter til vinterferien 


 

Sweet Protection Crusader GTX Infinium Jakke til Dame er en lett isolert jakke som kombinerer høy komfort og varme med realiserbar værbeskyttelse fra GORE-TEX Infinium ™

2799,-

Crusader GTX Infinium er et lettisolert bukse som kombinerer høy komfort og varme med pålitelig værbeskyttelse fra GORE-TEX Infinium ™.


2999,-

Sweet Protection Crusader GTX Infinium til Herre er en lett isolert jakke som kombinerer høy komfort og varme med pålitelig værbeskyttelse fra GORE-TEX Infinium ™.


2799,-

Sweet Protection Crusader GTX Infinium er en lettisolert bukse som kombinerer høy komfort og varme med pålitelig værbeskyttelse fra GORE-TEX Infinium ™.


2999,-

 

Varmende allsidighet! Røros Down Light Jacket with Hood er en lett og komfortabel jakke vattert med resirkulert dun og det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex® Quantum. Hetten og den høye kragen gir god beskyttelse av hode og hals når du er ute i kald vind. Jakken fungerer perfekt alene, eller som et ekstra lag med isolasjon under skalljakke eller kåpe. Røros Down Light Jacket with Hood inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.


2000,-

ZigZag Provo Ski Pants W-Pro Barn er et par funktionelle skibukser, der ligeledes kan anvendes som praktiske overtreksbukser i vinterhalvåret. Det varmende fyllet og vind- og vandtette coating sørger for en beskyttende og behagelig komfort, mens de fleksible og justerbare elementer sikrer en optimal passform.


349,-

 

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Nettside Nettside
E-post E-post
Copyright © 2022 Sport 1 Tuven, All rettigheter reservert.
Med forbehold om feil i nyhetsbrev

Sportsdeal.no
Inger Floods Veg 14
3676 Notodden

Du har mest sannsynlig meldt deg på vårt nyhetsbrev via gode tilbud på vår nettside. Stemmer ikke det er det bare å melde seg av.

Vil du endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet?
Trykk Her

Recent emails from SportsDeal  See more