NO · sportsdeal.no

Gjr ett kupp p dette varemerke i dag

Bergans of Norway -30%

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gratis Frakt fra 999 | 30 dager faktura | 100 dager åpent kjøp

 

Bergans Of Norway leverer alt fra turutstyr til utebekledning av høy kvalitet. I over hundre år har Bergans of Norway vært til stedet i norsk friluftsliv. Hos Sportsdeal får du nå 30% rabatt på Bergans produkter.


 
Begrenset kampanjeperiode

Collector Bank har endret navn til Walley. Du har nå mulighet til å kjøpe varene du ønsker, å betale i November. Dette er gebyr og rentefritt. Kjøp nå - betal i November velges under betalingsmåte i kassen
*Gjelder kun i september*
Bergans til Dame
Bergans til Herre

Bergans Ulriken Jumer til herre er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull.


909,-

Bergans Ulriken Jumper til dame er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med glidelås for og ventilasjon. Bruk den alene eller som varmeforsterkning under en skalljakke.


799-

Bergans Gåla Down Jakke til barn er Ekstra varm dunjakke Meget høy dunkvalitet Vindtett Pertex® Classic-ytterstoff Inneholder bluesign® approved fabricsninger både høst, vinter og vår.


1049,-

Skarstind W 40 er en lett og nett tursekk med det komfortable og ventilerende Skarstind-bæresystemet. Sekken er klargjort for drikkesystem og har rikelig med lommer og praktiske løsninger for et aktivt friluftsliv.


1049,-

 

Bergans Gjendebu 3-Pers tekt er Slitesterkt og pakkvennlig Mye telt for pengene Lav vekt, høy stabilitet Meget rask montering To store ventilasjonsluker


2379,-

Bergans Fløyen V2 Pants er laget av et lett og ventilerende materiale som er fremstilt delvis av resirkulerte fibre. Takket være 4-veis stretch er materialet svært behagelig og følger kroppens bevegelser perfekt. Forsterkninger på setet og knærne, og Cordura®-stretchmateriale i sidene og bak bena gjør buksen godt egnet for tøff bruk.

979,-

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Nettside Nettside
E-post E-post
Copyright © 2021 Sport 1 Tuven, All rettigheter reservert.
Med forbehold om feil i nyhetsbrev

Sportsdeal.no
Inger Floods Veg 14
3676 Notodden

Du har mest sannsynlig meldt deg på vårt nyhetsbrev via gode tilbud på vår nettside. Stemmer ikke det er det bare å melde seg av.

Vil du endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet?
Trykk Her

Recent emails from SportsDeal  See more