NO · sportsdeal.no

Jakker og bukser i friske flotte farger!

Frilufts jakker og bukser til store og små hos SportsDeal

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gratis Frakt fra 999 | 30 dager faktura | 100 dager åpent kjøp
Twentyfour Flåm Hiking Jakke til herre er en hikingjakke i vind- og vannavstøtende materiale med god stretch. Dette er en lett og komfortabel jakke til både tur og fritid.
Twentyfour Flåm ST 2-lags Jakke til jente er en lett teknisk jakke med god stretch og meshfór. Jakken har tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og ventilasjonsglidelåser under begge armer. 
Twentyfour Flåm Trek Bukse til dame er virkelig turbuksen for deg som ønsker bevegelsesfrihet og optimal passform. Buksen er delvis vannavvisende samtidig som den puster godt og er derfor perfekt til alle slags turer.
Twentyfour Flåm Trek Bukse til herre er virkelig turbuksen for deg som ønsker bevegelsesfrihet og optimal passform. Buksen er delvis vannavvisende samtidig som den puster godt og er derfor perfekt til alle slags turer.
Jotunheim Fossberg Bukse til herre er en slitesterk turbukse med stretchpaneler for optimal bevegelighet. Ventilasjonmulighet med glidelås fra kne til hofte for å slippe ut overskuddsvarme.
Jotunheim Fossberg Bukse til dame er en slitesterk turbukse. Stretchpaneler over kne og seteparti, ventilasjonsmuligheter og justeringsmulighet for benvidde. Hemper for belte.
Jotunheim Fossberg Bukse til junior er en slitesterk turbukse. Stretchpaneler over kne og seteparti, ventilasjonsmuligheter og justeringsmulighet for benvidde. Hemper for belte.
Jotunheim Gjende Jakke til dame er en komfortabel og lett allværsjakke med nettingfór (mesh). Utviklet for høyt aktivitetsnivå, gir effektiv beskyttelse mot vær og vind. Fast hette, innerlomme, glidelåsbeskyttelse mot halsen.
Haglöfs L.I.M Proof Jakke til dame en lett og allsidig jakke som er et nydelig, enkelt og effektivt plagg for lett utendørsaktivitet i høy hastighet. Den er behandlet med fluorkarbonfri DWR, noe som bidrar til å avvise vann og skitt, og den er slitesterk og enkel å pakke.
Haglöfs Roc GTX Jakke til herre er et nytt tilskudd til den ikoniske Roc-kolleksjonen. Dette er en helårs fjelljakke laget av solid 75D GORE-TEX-materiale i tre lag for komplett beskyttelse mot vind og vann.
Haglöfs Rugged Flex Bukse til dame er designet for hardt arbeid og episke eventyr. Slitesterke, elastiske materialer kombinert i plagget for bevegelsesfrihet, mens de teipede, tettsittende beina følger bevegelsene dine tett, gir varme og beskyttelse.
Haglöfs Rugged Flex Bukse til herre er designet for hardt arbeid og episke eventyr. Slitesterke, elastiske materialer kombinert i plagget for bevegelsesfrihet, mens de teipede, tettsittende beina følger bevegelsene dine tett, gir varme og beskyttelse.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Nettside Nettside
E-post E-post
Copyright © 2022 Sport 1 Tuven, All rettigheter reservert.
Med forbehold om feil i nyhetsbrev

Sportsdeal.no
Inger Floods Veg 14
3676 Notodden

Du har mest sannsynlig meldt deg på vårt nyhetsbrev via gode tilbud på vår nettside. Stemmer ikke det er det bare å melde seg av.

Vil du endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet?
Trykk Her

Recent emails from SportsDeal  See more