NO · sportsdeal.no

Kle deg opp i tradisjonelle gule pskefarger!

SportsDeal har utvalget!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gratis Frakt fra 999 | 30 dager faktura | 100 dager åpent kjøp
Twentyfour Finse 2.0 2-lags Anorakk til Dame. I 2020 feirer favoritten og bestselgeren 5 år i fornyet design, nye farger og forbedret kvalitet. Dette er en lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale.
Twentyfour Finse Dunjakke til Dame, er en superlett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt. Jakken har sidelommer med glidelås og fast hette. Den er lett innsvingt og har en fin fasong.
Twentyfour 1222 HZ Genser til Dame, er en myk og deilig strikkegenser i nydelig ullblanding med halfzip og dobbel rib krage. Den har en romslig fasong. Genseren er strikket i 2x2 rib. Dette er en favoritt under turjakka eller som kosegenser.
Twentyfour Mellow Collegegenser til Dame, er en kul (gul!) genser med rund hals i mykt bomull/spandex materiale. Genseren har french terry innside og børstet overflate med et stort terry broderi på bryst.
Twentyfour Finse Embla Lue, er en myk og behagelig lue i ullblanding med 50% ull som holder deg god og varm. Perfekt til både hverdagsbruk og trening.
Twentyfour Mellow Collegebukse til Dame, er en myk og behagelig collegebukse som kan brukes til tur og fritid. Buksen har elastisk liv, rib mansjett nede på ben og lommer med glidelås.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Nettside Nettside
E-post E-post
Copyright © 2022 Sport 1 Tuven, All rettigheter reservert.
Med forbehold om feil i nyhetsbrev

Sportsdeal.no
Inger Floods Veg 14
3676 Notodden

Du har mest sannsynlig meldt deg på vårt nyhetsbrev via gode tilbud på vår nettside. Stemmer ikke det er det bare å melde seg av.

Vil du endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet?
Trykk Her

Recent emails from SportsDeal  See more