Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

💫🌟Beleef de Magische Middag! 🌞 Vier de Meivakantie in een Sprookje 🌟

Email sent: Jan 18, 2019 2:04pm
Beleef de Magische Middag op 20 januari!
Bumpie is binnenkort jarig, kom jij ook?
Magische Middag 20 januari
Aanstaande zondag is er alweer een Magische Middag. Het thema voor deze middag is Winter. Zondag wordt het koud, maar in de Eeterij en de Sprokkelplaats kun je lekker binnen spelen en er wordt natuurlijk weer geknutseld en voorgelezen. Er zal ook theater zijn en aan het einde een mini-disco. Hannah en Maartje hebben er zin in! De middag start om 12.30 uur.
Wil jij er ook bij zijn? Klik hier
Bumpie’s verjaardag
Op zondag 10 februari is Bumpie jarig. Dat laten we natuurlijk dit jaar niet zomaar voorbij gaan! Er staan een paar leuke dingen te gebeuren voorafgaand aan Bumpie’s verjaardag.
Houden jullie hiervoor de Sprookjescamping Facebookpagina en de facebookpagina van Hannah en Tati in de gaten. Kinderen kunnen namelijk thuis ook aan de slag met Bumpie’s verjaardag? Wat je kan doen, blijft nog even spannend! Snel meer informatie…
Naar de Facebook pagina
Voorseizoen arrangement
Elke dag kamperen op de Sprookjescamping? Meer aandacht van de Sprookjesvrienden en genieten van de lente en elke dag, dus 7 dagen in de week, animatie en theater. Dat kunnen jullie tijdens het voorseizoen arrangement. Hebben jullie zelf geen tijd? Dan mogen ook familie, vrienden of kennissen komen kamperen.
Er zijn nog maar een klein aantal voorseizoen plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Reserveren kan via de receptie.
Boek nu jullie vakantie op de Sprookjescamping
 
ANWB
Topcamping
De Sprookjescamping is door de ANWB wederom uitgeroepen tot Topcamping 2019, voor de 7e keer op rij. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van vijf sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. Ook genieten van alle vijf sterren faciliteiten, top animatie en professioneel theater, kom dan ook kamperen op de Sprookjescamping!

Lees meer
 
 
Paasarrangement
boeken
Hannah en haar sprookjesvrienden houden van feest. Zij grijpen alles aan om een feestje te bouwen, vooral Droesem houdt erg van feestjes. De sprookjesvrienden zijn dan ook al volop bezig met de voorbereidingen voor Pasen. Willen jullie zien wat ze voor jullie in petto hebben? Boek dan snel een van onze mooie Paasarrangementen.

Bekijk het Paasarrangement voor Kamperen of liever een accommodatie huren?
Bekijk dan het Paasarrangementen voor Accommodaties


 
Meivakantie
arrangementen
April is een echte feestmaand! Koningsdag, Pasen en daar achteraan komt de meivakantie.
De meivakantie is de perfecte periode om naar de Sprookjescamping te gaan. Er is elke dag animatie en er worden elke dag nieuwe avonturen beleefd door de Sprookjesfiguren in het theater. Natuurlijk kunnen jullie genieten van de buiten waterspeelparadijzen die vanaf de meivakantie geopend zijn en is er altijd een leuke speeltuin in de buurt op de camping. Ook op minder warme dagen hoeven jullie je niet te vervelen op de camping. Met een geweldige binnenspeeltuin en binnen waterspeelparadijs met het speel(water)kasteel van Hannah de heldhaftige is het goed toeven op de Sprookjescamping.
Boek nu jullie Meivakantie arrangement voor 7 dagen of langer voor 8 dagen.
Boek nu jullie meivakantie op de Sprookjescamping
Award Kids Vakantieaanbieder
Baby Vakanties
Vorige week werd de Sprookjescamping uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder in de categorie Baby Vakanties voor het tweede jaar op rij. Tati en Hannah hebben de award in ontvangst genomen. De Sprookjescamping kreeg voor de leukste vakantie met een baby of peuter maar liefst 61% van de stemmen. Dat heeft volgens de Kids Vakantiegids met name te maken met het professionele team van Sprookjesfiguren dat gedurende het hele seizoen voor volop vermaak zorgen. Tijdens schoolvakanties zijn de activiteiten gericht op alle leeftijden (van 0 t/m 10 jaar). In het voorjaar en najaar zijn de activiteiten met name gericht op baby’s en peuters in de Magische Elfjes Club.
Boek nu jullie Sprookjesachtige Baby of Peuter vakantie
Award Zoover Goud
Op 10 januari was op de vakantiebeurs in Utrecht de uitreiking van de Zoover Awards voor accommodaties. De Sprookjescamping heeft daarbij een Gouden Zoover Award in de wacht gesleept. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 96 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De gasten beoordeelde de Sprookjescamping in 2018 met een gemiddelde waarderingscijfer van 9,0. Bedankt voor jullie waardering!
Meer over de Zoover awards
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2018 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿