Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

✨ Boek alvast je vakantie voor 2020 of stem voor Camping van het Jaar 2020 🌞

Email sent: Jun 28, 2019 10:29am
Stem op ons voor Camping van het Jaar 2020!
Boek alvast jullie verblijf voor 2020.
Camping van het jaar verkiezing 2020
Jullie hebben vast al gezien dat er weer gestemd kan worden op de Sprookjescamping als ANWB Camping van het Jaar 2020. De Sprookjesfiguren zijn net als de Oranje Leeuwinnen in ‘the winning mood’. Willen jullie ons helpen de leukste, fijnste en beste camping van het jaar te worden, stem dan op ons via onderstaande link. Dat kan nog tot 23 september!
Direct stemmen
Boek alvast je vakantie voor 2020
Willen jullie volgend jaar weer naar de Sprookjescamping?
Vanaf maandag 1 juli kunnen jullie je vakantie voor 2020 boeken.

Wees zeker van je voorkeursplek!
Niet alleen is er nu nog genoeg keuze, het is ook nog eens vrijblijvend!
Als jullie namelijk voor 1 oktober reserveren, dan kunnen jullie tot die datum vrijblijvend omboeken of GRATIS annuleren als het toch niet goed uitkomt. Een aanbetaling is voor 1 oktober niet nodig.
 
Hoe werkt het?
Reserveren kan online, maar bellen naar onderstaand telefoonnummer kan natuurlijk ook!
 
Willen jullie gebruik maken van het omboeken of gratis annuleren?
Bel dan onze receptie op 0523-261369
 
Graag tot ziens op de Sprookjescamping!
Bel onze receptie
 
(Bijna) vakantie!
België heeft vandaag al vakantie gekregen. Veel plezier deze zomer!
En nog maar één weekje en dan heeft Zuid Nederland vakantie. Laat het aftellen maar beginnen! Mochten jullie nog geen vakantie geboekt hebben. Er is een speciale Toverweek op de Sprookjescamping. Deze is van 6 juli tot 13 juli, net voor de grote drukte aan een weekje kamperen! Droesem wil een eigen circus.

Leuke activiteiten als clownsles, sprokkeltheaterclub en meer. Droesem zoekt circuspersoneel onder de sprookjesfiguren. Ben jij ook benieuwd wie er doorgaat? Tati, Lodewijk of misschien wel Maartje... Komt dat zien!
 
Boek jullie Toverweek
 
 
Ballonnenfestival Hardenberg
Het ballonnenfestival is inmiddels in volle gang. Willen jullie vandaag of morgen nog genieten van de ballonnen die opstijgen vanuit Hardenberg? Ook dit jaar zijn er weer een aantal zeer kleurrijke en bijzondere vormen ballonnen aanwezig.

Op het feestterrein is van alles te beleven voor jong en oud. Ook kan je genieten van de sportieve Drakenbootrace en allemaal andere activiteiten en festiviteiten. Wat had Droesem daar graag bij willen zijn, maar hij is op de camping bezig met zijn eigen feestje. Als je dit weekend gaat, zou het leuk zijn als je een mooie tekening maakt voor Droesem voor zijn verjaardag.
 
Lees meer
 
Herfstvakantie
De zomer is nog maar net begonnen, maar toch! Vorig jaar was het in de herfst ook korte broeken weer, dus ook in de herfstvakantie is het goed toeven op de Sprookjescamping. Bij uitstek een echte familievakantie. Nog even genieten voor de winter in dit prachtige deel van Nederland? Omgeven door zijn fantastische natuur, die zeker in dit jaargetijde een lust voor het oog is. De Sprookjesfiguren zijn enthousiast als altijd, maar zeker in de herfstvakantie omdat er dan altijd leuke tochten worden gehouden met lichtjes en oooho ohoo …Spoken!

De spooktocht is bij alle kinderen een grote hit. Natuurlijk wordt er dan ook goed rekening gehouden met de leeftijden. Wie durft gaat met zijn ouders, opa en oma en een Sprookjesfiguur het bos in.
 
Boek je Herfstvakantie
 
 
Lodewijk weer online
Zoals jullie wellicht wel weten, hebben sommige sprookjesfiguren ook een eigen Facebook pagina.  Zo hebben Hannah, Tati, Droesem, Buddy een eigen Facebook pagina. Lodewijk heeft nu ook een cursus ‘’koninklijk Facebooken” gevolgd, dus hij is vanaf nu ook online!

Vind je het leuk om onze sprookjesfiguren te volgen op hun avonturen? Geef ze dan een like op hun pagina!

Bekijk de Facebook pagina's van
 
Ga naar onze algemene pagina
2 Prinselijke Weken
Twee Prinselijke weken op de Sprookjescamping verblijven?
Kamperen in de laatste weken van de zomervakantie. Lekker uitgerust en opgeladen weer naar school en aan het werk. Kom dan genieten van 2 weken magie van 17 augustus tot 31 augustus. Kijk snel welke kampeerplekjes nog beschikbaar zijn!

Boek direct of bekijk andere arrangementen in de zomer
devider
Gastenonderzoek van start
Vanaf komende week gaat er een gastenonderzoek van start. Het onderzoek zal zich met name richten op de communicatie vanuit de Sprookjescamping. Er zullen korte interviews worden gehouden van ongeveer 20 minuten. Zo kunnen jullie ons helpen de communicatie voor, tijdens en na het verblijf op de camping te verbeteren. Willen jullie meedoen met het onderzoek? Dan kunnen jullie dit laten weten aan de receptie. Voor de moeite belonen we iedereen die mee wil werken met het onderzoek met een ijsje naar keuze voor het hele gezin. Jullie kunnen kiezen wanneer en waar het interview plaatsvindt (echter niet in de avonduren en in het weekend).   

Opgeven kan telefonisch: 0523 – 26 13 69,
per mail: info@sprookjescamping.nl of op locatie.

Bedankt voor jullie aanmelding!
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿