Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

✨ DE ZOMER IS WEER TERUG 🌞

Email sent: Aug 22, 2019 2:15pm
Kamperen in het naseizoen
Waarom zou je dat doen? 6 voordelen!
Kamperen in het naseizoen

Waarom zou je dat doen? 6 voordelen!
Komende vrijdagmiddag (al dan niet) na school pakken jullie je tas voor een weekendje op de Sprookjescamping. Nog even genieten van de nazomer in de laatste week van de vakantie of gewoon omdat je in de zomerstemming wilt blijven.

Vrijdag begint het weekend goed met de Dag als het mag middag met leuke spelletjes en schminken. De mini vakantie begint dan goed!
Wat heerlijk als je gewoon kan besluiten dat je er even tussenuit wilt komend weekend of komende week omdat het mooi weer wordt. We geven je 6 voordelen van een kampeerplaats in het naseizoen op de Sprookjescamping.
Lees alle voordelen
Arrangementen in het naseizoen

DE ZOMER IS WEER TERUG
Vanaf vrijdag gaat het kwik weer omhoog. Reden genoeg om de tent of caravan nog een weekendje op de Sprookjescamping te zetten. En als je dan toch staat kom je het weekend erna en het weekend daarna nog een keertje terug. Voor de prijs hoef je het niet te laten! Prijs is vanaf € 125,00
Profiteer van deze nazomer actie
Kijk ook naar de andere kampeerarrangementen in september
 
Camping van het jaar verkiezing 2020
Jullie hebben vast al gezien dat er weer gestemd kan worden op de Sprookjescamping als ANWB Camping van het Jaar 2020. Willen jullie ons helpen de leukste, fijnste en beste camping van het jaar te worden, stem dan op ons via onderstaande link. Dat kan nog tot 23 september!
 
Direct stemmen
 
 
Goede doel 2019

De tussenstand van de opbrengst voor het goede doel t/m 14 augustus is
€ 2.685,15. Wij zijn erg trots op dit resultaat! Heb jij al een mooie glittertattoo gehaald van jouw favoriete sprookjesfiguur? De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Bedankt voor jullie steun!
 
Meer informatie
devider
Van vakantie naar vakantie
Het nieuwe schooljaar is (voor sommigen) alweer begonnen. Je kunt niet vroeg genoeg nadenken over een nieuwe vakantie. Komen jullie tijdens de herfstvakantie lekker magisch genieten op de Sprookjescamping?
In de herfst is het vaak bijzonder mooi weer om te kamperen en lekker buiten te zijn. Er is op de camping heel veel te beleven. Met buiten activiteiten, maar met minder weer vooral ook veel binnen activiteiten. Kortom, er is altijd wel iets leuks te beleven op de Sprookjescamping.

Behalve animatie zoals de lampionnentocht met de Sprookjesvrienden zijn er voldoende voorzieningen zoals een binnen speeltuin en een fantastisch indoor water speelparadijs om je geen moment te vervelen. En natuurlijk kunnen jullie ook in de herfstvakantie genieten van het dagelijkse theater met voorafgaand de Bumpiestoet. Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij, of jullie nu voor de snackbar kiezen of het restaurant. Een complete vakantie staat jullie te wachten. Boek nu snel jullie favoriete accommodatie of kom kamperen tijdens de herfstvakantie!
Boek het herfst kampeerarrangement
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿