Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

✨ Hannah's Geheim & de 7 voordelen van een voorseizoen plaats 🌞

Email sent: Mar 15, 2019 1:31pm
Ontdek Hannah's Geheim, lees de 7 voordelen van de voorseizoen plaats en
geef opa en oma een vakantiecheque cadeau!
Het speciale openingsweekend
Vandaag over precies 3 weken, op vrijdag 5 april, gaat de camping open. Hannah is druk bezig met iets geheimzinnigs voor dit weekend! Ze wil nog niet vertellen wat het is. Zelfs Bumpie weet het niet! Houden jullie de Facebook pagina van Hannah, Instagram en Youtube in de gaten om erachter te komen? En komen jullie ook kamperen in dat weekend? Het belooft een mooi weekend te worden boordevol leuke activiteiten, theatershows en nieuwe merchandising! Jullie kunnen de website in de gaten houden voor Hannah’s geheim!
Lees meer over Hannah's geheim
7 voordelen van een voorseizoen kampeerplaats
Vrijdagmiddag na school pakken jullie je tas voor een weekendje op de Sprookjescamping. Papa komt later! Hij moet nog even zijn werk afmaken, maar tegen de tijd dat hij er is, staat alles alweer lekker uitgestald voor een magisch weekend. De kinderen hebben zich vanmiddag al even vermaakt en zijn sprookjesachtig geschminkt of ze hebben al wat spelletjes gespeeld tijdens de Dag als het mag Middag. De mini vakantie kan beginnen!

Lees meer over de 7 voordelen

Willen jullie ook genieten van een heerlijk magisch voorjaar? Boek dan nu nog een van de laatst beschikbare voorseizoen plaatsen. Telefoon: 0523 – 26 13 69.
Meer informatie en boeken
Opa en oma arrangement
Let op opa’s en oma’s! Op vrijdag 5 april gaat de Sprookjescamping weer open! In dat weekend staat er iets leuks te gebeuren zoals jullie hebben kunnen lezen. Het belooft een spannend avontuur te worden met de onthulling van Hannah’s geheim. Zou het niet heerlijk zijn om met de kleinkinderen een magisch avontuur te beleven? Profiteer dan nu van het opa en oma arrangement. Van 5 april t/m 20 april kan een van beide arrangementen worden geboekt.

Boek nu een kampeerplaats of één van de accommodaties

Geef opa of oma een Sprookjesvoordeelcheque cadeau!
Meer over de voordeelcheque
 
Vakantie vieren
tijdens Pasen!
We hebben net de voorjaarsvakantie achter de rug. Een goed moment om alvast vooruit te kijken naar de komende vrije dagen en vakantie. Hebben jullie al plannen voor Pasen of Koningsdag? Er staan alweer een hoop leuke avonturen op de planning.
Met Pasen krijgen jullie een speurderstraining, waarin je een goede speurder wordt om de eieren te vinden. Tijdens de kliederclub knutselen jullie je eigen paasmandje voor de eieren die je tijdens het eieren zoeken gaat vinden. De Sprookjesfiguren zoeken met jullie mee!
Tijdens het paasweekend is er natuurlijk ook weer een Paasontbijt met allerlei heerlijke dingen, waaronder natuurlijk lekkere verse eitjes.

Bekijk de arrangementen voor de accommodaties of voor het kamperen

 
 
 
Kom kamperen tijdens de
Themaweek in de Meivakantie
De Meivakantie wordt afgetrapt met Koningsdag! Die dag wordt op de Sprookjescamping uitbundig gevierd met oer-hollandse Koningsspellen. Kortom een gezellige feestmiddag!
Van 28 april t/m 5 mei is er een themaweek: Feeënbal. Ieder jaar vieren de toverfeeën feest met een magische Feeënbal. Ieder jaar zoekt het ministerie naar een geschikte kandidaat. Tati wil zich dit jaar aanmelden. Zal Tati het Feeënbal mogen organiseren?
Een aantal activiteiten in die week: Leer dansen met Wanda om tijdens het Feeënbal goed te kunnen dansen. Daarnaast organiseren we een gezellig pleinfestijn en we sluiten 5 mei af met het bevrijdingsfestival sprookjesconcert.

Boek een accommodatie of kom kamperen


 
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿