Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

💫 Magische avonturen in juni ⭐

Email sent: Jun 12, 2020 1:00pm
Beleef magische avonturen in juni & nieuwe Guestfriend app
Magische avonturen in juni
Er even tussenuit in het voorjaar. Kamperen kan vanaf 15 juni weer. Ook zijn er nog verschillende chalets en glamping accommodaties beschikbaar. Of verblijf in een toercaravan of vakantietent. De animatie is opgestart en elke dag in juni zal het professionele animatieteam samen met de sprookjesfiguren zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Wat dachten jullie van leuke en spannende speurtochten, Buddy’s balspelletjes, muziekspelletjes, estafettespelletjes en dansspelletjes.
 
De horeca is ook weer open, uiteraard met de maatregelen die de overheid hier aan stelt.
Zijn jullie benieuwd naar de menukaart? Die kun je alvast bekijken via de website.
 
Kijk ook eens naar de arrangementen in juni en begin juli!
Boek nu uw accommodatie
Gastvriendelijke informatie - Guestfriend app
Vanaf nu is er een app waarop jullie alle informatie tijdens het verblijf kunnen nalezen. Dat is handig, vooral in deze tijd, met social distancing. Jullie hoeven dan niet meer met jullie vragen naar de receptie en kunnen veel informatie vinden in deze overzichtelijke app. Jullie kunnen de app downloaden voor Android of iPhone of via een QR code ter plaatse.

Nu al bekijken:
Bekijk Guestfriend
*Nieuw* chalet Habana, Resort en Kim
Op dit moment zijn we op de camping druk bezig met de bouw van nieuwe chalets. De eerste chalets zijn gearriveerd. Er zullen op de Drakenschat en Drakenvlam drie verschillende chalets worden geplaatst. Chalets Habana, Resort en Kim met terras zijn 4- of 6- persoons chalets. De chalets zijn geschikt voor 4 personen en 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De 4 persoons chalet Habana heeft een overdekte veranda en een prachtig uitzicht op de Elfenvijver. Dat is pas heerlijk ontwaken, helemaal als jullie ontbijtje ook nog eens gebracht wordt door één van de sprookjesvrienden.
De eveneens met hout beklede chalets beschikken over twee (voor 4 personen) of drie slaapkamers (voor 6 personen). Daarnaast hebben de chalets een badkamer met douchecabine en wastafel en een aparte toiletruimte. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Ze zijn mooi gelegen aan of vlakbij de Elfenvijver op veld Drakenschat en Drakenvlam en zijn voorzien van eigen terras. Zien jullie jezelf al zitten?

Willen jullie verblijven in een van deze mooie chalets? Dat kan nog steeds! Ze zijn ook erg geschikt als accommodatie in de herfstvakantie of naseizoen.
Boek nu
Vaderdag
Wat gaan jullie doen voor en met papa met Vaderdag?
Hier op de Sprookjescamping gaan we een Avonturenwandeling beleven, een activiteit met het hele gezin. Als je het bos verlaat, is papa natuurlijk de held van de dag! Komen jullie ook naar de camping met Vaderdag? Boek dan het weekend van 19 t/m 22 juni. Kamperen kan vanaf 15 juni ook weer. De sanitairgebouwen mogen gebruikt worden.
Boek nu een accommodatie
Hannah heeft 1000 volgers
Hannah heeft 1000 volgers op haar Facebookpagina. Ze is er echt helemaal blij mee. Hannah vlogt, houdt jullie op de hoogte van haar avonturen en is soms ook live te zien op Facebook.
Volg Hannah nu
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Arrangementen accommodaties
Kindercamping
Opa en Oma
 
 
 
 c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿
Sprookjescamping.nl
Mar 6, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten in de lente 🌿