Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

✨ Mysterieuze opening & de meivakantie begint bijna! 🌞

Email sent: Apr 12, 2019 3:00pm
Mysterieuze opening en de meivakantie begint bijna!
Mysterieuze opening met de avonturen schatkaart
Afgelopen weekend was het openingsweekend. In dit weekend hebben we ontzettend veel leuke avonturen beleefd. Zo was er zondag eindelijk de ontrafeling van de avonturen schatkaart? De schat is gevonden. Het was een avonturen kompas waarmee Hannah altijd een avontuur kan vinden. Ook de kinderen zijn verrast met zo’n kompas en ze zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in de Bumpieshop.
Lees meer over de schatkaart
Meivakantie komt steeds dichterbij!
Nog maar een week voordat de meivakantie aanbreekt. In de meivakantie zijn er weer ontzettend leuke activiteiten gepland. In de eerste week van de meivakantie is het ook Pasen en gaan we ontzettende leuke Paasactiviteiten doen. Denk aan een Speurderstraining, waarin je de allerbeste speurder wordt om de eieren te vinden. Maar ook tijdens de kliederclub worden er weer knutsels gemaakt zoals een paasmandje voor je eieren.
Zonder eieren zoeken met de Sprookjesfiguren en eieren eten is het geen Pasen. Kom jij ook Pasen vieren op de Sprookjescamping?

Op Koningsdag gaan we natuurlijk super leuke spelletjes spelen en gaan we de Pasapas, het officiële Koningsdag lied dansen en zingen met zijn allen. De Sprookjesvrienden zijn al hard aan het oefenen om met jullie mee te dansen. Jullie ook al?

In de tweede week van de meivakantie staat de eerste themaweek op de planning. Het ‘Feeënbal’ is het thema en het belooft weer een mooi spektakel te worden. Dansen, zingen en activiteiten rondom dit thema en natuurlijk niet te vergeten het bevrijdingsfestival sprookjesconcert.
Boeken voor de meivakantie
De Sprookjescamping in de zomer!
Kamperen is voor kinderen geweldig. Ze maken lekker snel nieuwe vriendjes en zullen zich niet snel vervelen. Zeker niet als er elke dag animatie is en je de avonturen van de Sprookjesfiguren kunt mee beleven. Voorbeelden van terugkerende activiteiten in de zomer zijn de dag als het mag middag, de themaweken, spetterpret voor de Magische Elfjes en de Ondeugende Beren en natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waarin de 6-plussers een rolletje krijgen in het theaterstuk.

Hebben jullie nog geen kampeervakantie geboekt in de zomervakantie? Kijk dan eens naar een van de kampeer arrangementen in de zomer. Boek de Toverweek van 6 juli tot 13 juli, de Elfjesvakantie 1 week voorjaar tussen 11 juni tot 6 juli of de 2 Heldhaftige weken van 29 juni tot 13 juli.

Of boek de 2 Prinselijke weken van 17 augustus tot 31 augustus of de Elfjesvakantie najaar 1 week van 24 augustus tot 16 september.
Bekijk arrangementen
 
Toercaravans
te huur!
De spiksplinternieuwe toercaravans van het merk Dethleffs zijn afgelopen weken weer klaargemaakt voor het seizoen. Tati, Lodewijk en Droesem hebben zich er ook mee bemoeid. Jullie hebben dat vast al gezien in het filmpje op de Facebook pagina van Tati. Mochten jullie willen kamperen, maar geen eigen caravan hebben dan kun je gebruik maken van onze 4- of 5- persoons toercaravans. Er zijn verschillende uitvoeringen en ze zijn allemaal voorzien van inventaris, straalkachel en tuinmeubilair. Kamperen in een toercaravan zonder zorgen en rompslomp.

Bekijk de mogelijkheden
 
 
Nieuw
in de winkel
Een nieuw seizoen, nieuwe Sprookjesfiguren merchandise. Er zijn weer super leuke dingen binnengekomen. Droesem en Tati zijn supertrots op hun eigen kussens. Moet je kijken hoe ze stralen! Wat vinden jullie? Mooi voor in je slaapkamer of in de speelhoek. Benieuwd wat er nog meer aan nieuwe merchandise is? Op Facebook en Instagram binnenkort meer.


Lees meer over de Bumpieshop
Kabor druk bezig in de Kasteelkeuken!
Niet alleen in de accommodaties is druk gewerkt. Ook Kabor is alweer een tijdje bezig met het uitproberen van nieuwe recepten en het verbeteren van bestaande recepten. Kijk hier maar eens wat hij allemaal al heeft klaargemaakt.
Meer weten over de Kasteelkeuken en het menu
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿