Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

🌷Nieuwjaarsvisite, kamperen tijdens het voorjaar & Tati's geheim💫

Email sent: Jan 10, 2020 12:00pm
Nieuwjaarsvisite, kamperen tijdens het voorjaar & Tati's geheim
Een nieuw jaar start met een nieuwjaarsvisite!
De Sprookjesfiguren willen jullie graag een Magisch 2020 wensen. Dat doen ze graag op aanstaande zondag 12 januari tijdens de Nieuwjaarsvisite. Vanaf 13.30 uur zijn jullie van harte welkom op de Sprookjescamping om te genieten van de avonturen, theatershows en activiteiten. Jullie kunnen dan ook een rondje lopen over de camping en een aantal accommodaties van binnen bekijken. Komen jullie ook naar de Nieuwjaarsvisite?
Meer informatie
Het voorjaar is er sneller dan je denkt
Hebben jullie al plannen gemaakt voor het voorjaar? De Sprookjesfiguren staan vanaf het eerste weekend van april weer te popelen om jullie te verwelkomen op de camping. Tijdens het openingsweekend op 3 april staat er van alles te gebeuren en starten we weer met een seizoen vol fantastische avonturen. Binnenkort meer hierover.

In de maand april is het Pasen en start de meivakantie. Met Pasen gaan de sprookjesfiguren rondreizen door de Sprookjeswereld van de Sprookjescamping om op tijd de eieren en de Paashaas te kunnen vinden. Er is een leuke Paasspeurtocht, er wordt eierslag gespeeld en natuurlijk gaan de sprookjesfiguren weer met jullie op zoek naar paaseieren. Ook in de meivakantie zijn er weer leuke activiteiten als Koningsdag activiteiten, het bevrijdingsfestival en ‘het mooiste veld competitie’. 

Bekijk de accommodatie arrangementen
Boek nu jullie voorjaarsplek
Wat kun je allemaal beleven in de Sprookjesclub?
Er zijn exclusief voor leden van de SprookjesClub leuke nieuwe theaters en voorleesverhaaltjes te vinden en er komen regelmatig nieuwe theaters en verhaaltjes bij. Daarnaast kun jij de avonturen van de Sprookjesfiguren mee beleven!

Wanda moet een vos wegjagen uit het Elfenbos en is nu bij de Bergelfen. Zij gaat een dansje instuderen om indruk te maken op de Opperelf.  
Bumpie is in zijn eentje naar Ameland. Hij was zijn tent vergeten, maar met dank aan veel lieve kinderen kan hij nu kiezen in welke tent hij wil slapen. Vandaag is er weer een nieuw avontuur online gegaan. 
Buddy is in Rome en probeert voor Hannah een mooi cadeau te maken.
Droesem is onderweg naar Spanje, maar is een beetje de weg kwijt.
Kortom, de Sprookjesfiguren kunnen wel wat hulp gebruiken! 
Help jij mee?
Tati heeft een geheim
Tati heeft iets gehoord, maar ze mag het nog niet zeggen. Het moet een geheimpje blijven voor Hannah, want het is een verrassing voor haar. Ben jij benieuwd wat voor geheimpje ze heeft? Houden jullie dan de Instagram pagina in de gaten. 
Naar Instagram
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿