Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

Schoentje zetten, surprises en gedichtjes & ANWB Topcamping 2020

Email sent: Dec 4, 2019 12:00pm
Schoentje zetten, surprises en gedichtjes & ANWB Topcamping 2020
 
Een magisch voorjaar beleven
BRRR! Hebben jullie het ook zo koud? Droesem is zijn grot ontvlucht omdat ie graag naar een warm land wilde. Hebben jullie alweer gedacht dat het wel weer voorjaar mag worden?
Misschien is het een idee om het voorjaar te vieren met de Sprookjesvrienden!  
Tijdens de Magische Mini weken wordt er een uitgebreid animatieprogramma aangeboden met o.a. dagelijks de kliederclub en het knuffeltheater, maar we hebben ook andere leuke arrangementen in het voorjaar. 
Bekijk de mogelijkheden
Bijna Sinterklaas
Schoentje zetten, surprises en gedichtjes. Sinterklaas is in het land en dat zorgt voor veel opwinding. De goedheiligman is met zijn Pieten alweer een tijdje in Nederland. Morgen is het dan eindelijk zover! Het moment waarop alle kinderen hebben gewacht. Zijn jullie er klaar voor? Hannah leest het nieuwe voorleesverhaaltje over Sinterklaas in de SprookjesClub. Via onderstaande link kun je lid worden en de video bekijken. Exclusief voor leden is er toegang tot alle avonturen van de Sprookjesvrienden.

Ook vind je hier in de Avonturenkamer de Grote Reis van Wanda, Bumpie, Droesem en Buddy. Jullie kunnen zelf de avonturen meebeleven en helpen om de reis tot een goed einde te brengen. In de Verhalenkamer vind je daarnaast ook nieuwe avonturen in het theater in een nieuw jasje!
Aanmelden
ANWB Topcamping 2020
Drakengaaf! Ook dit jaar mag de Sprookjescamping zich weer ANWB Topcamping noemen. De sprookjesfiguren zijn trots en vieren het dit jaar met zijn vijven. Zelfs de Botterbaas komt even kijken wat er aan de hand is.
Meer informatie
Datum voor de zomervakantie al vastgelegd?
In deze drukke decembermaand worden vaak de vakanties bekend. Weten jullie al wanneer jullie vakantie hebben en hebben jullie je al georiënteerd op de vakantie voor 2020? In de zomer is het op de Sprookjescamping weer groot feest met elke week een Magisch Pleinfestijn met een springkussen en Sprookjesconcert met Hannah, Tati, Lodewijk of een van de andere sprookjesfiguren. Elke donderdag is het tijd voor de Sprokkeltheaterclub, waarin kinderen van 6 jaar en ouder kunnen meespelen in het theater. Verder kunnen jullie elke week weer deelnemen aan de Sprookjesbingo en de Huifkartocht. Maak van de zomervakantie in 2020 een onvergetelijke vakantie!
Boek nu
Kennismaken met de Sprookjescamping
Maak kennis met een aantal van de Sprookjesvrienden of bekijk een accommodatie van binnen. Beleef de magie in het theater en dans mee in de disco tijdens een van de Magische Middagen. 
De eerstvolgende Magische Middag is gepland op zondag 15 december. Dat kan nog net voor Kerst. Tussen Kerst en Oud en Nieuw is er ook een Magische Middag. 
Meer informatie
Voorseizoen kampeerplaatsen
Zijn jullie op zoek naar een voorjaarsbesteding en houden jullie van kamperen? Dan is een voorseizoen kampeerplek misschien iets voor jullie! Lees hier de voordelen van zo'n voorseizoen plekje op de Sprookjescamping. Boek snel! Er zijn nog maar een beperkt aantal kampeerplaatsen beschikbaar. 
Lees meer
Kinderen van de voedselbank
Afgelopen seizoen werd er maar liefst € 3.560,50 opgehaald voor Stichting Kinderen van de Voedselbank. Alle inkomsten uit de Sprookjes glittertattoos zijn ten goede gekomen van deze Stichting. In de Bumpieshop, de Kasteelkeuken en de Eeterij stonden daarnaast ook speciale giftbakjes. Aan alle gasten bedankt voor jullie gulle giften!
Meer informatie
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Kindercamping
Opa en Oma arrangementen
 
 
 
97d2c523-fd62-4d69-a364-cf600973161e.png c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿