Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

💫 Sprookjesachtig genieten in de lente 🌿

Email sent: Mar 6, 2020 12:00pm
Sprookjesachtig genieten in de lente
Drukte op de camping 
De sprookjesfiguren zijn druk bezig met de voorbereidingen van het seizoen. Hebben jullie Bumpie al gezien? Hij heeft alle nieuwe Dethleffs toercaravans alweer op zijn plek gezet, wel met een beetje hulp. Benieuwd van wie hij hulp heeft gekregen? Kijk dan op onze Facebook pagina. Komende week komen de voortenten er voor. En af en toe komt het zonnetje er al lekker door en hier en daar zie je wat groen aan de struiken en bomen. Hebben jullie ook zo’n zin in het lente? 

Kom het voorjaar vieren in een nieuwe luxe Dethleffs toercaravan! 
Bekijk de mogelijkheden
De opening van het seizoen mag je niet missen!
Zoals jullie wellicht weten, was Bumpie afgelopen maanden op een Grote Reis. Voor zijn verjaardag afgelopen 16 februari is hij eerder terug gekomen. Hij werd na maanden eindelijk weer herenigd met Hannah, zijn beste vriendin. Wanda de Waterelf, Buddy Brave en Droesem de Draak zijn nog op hun ‘Grote Reis’. En het is maar de vraag of zij op tijd weer op het ‘mooiste plekje’ arriveren.

Deze maand kunnen jullie de laatste avonturen beleven via sprookjesclub.nl. Help jij hen mee weer op tijd op de Sprookjescamping te komen? We vieren in het openingsweekend, het weekend van 3 t/m 5 april, dat jullie er weer zijn. En daarnaast zullen we hopelijk Wanda, Buddy en Droesem ook weer verwelkomen. Kortom, het wordt een feestje dat je niet mag missen. De kinderen kunnen zelfs helpen met de voorbereidingen van het feest dat op zondag 5 april zal plaatsvinden.

Reserveer snel voor het openingsweekend of kom naar de magische middag om de Sprookjesfiguren weer welkom te heten.
Reserveer een weekendje weg
Sprookjesachtig genieten in de lente
In de lente, tussen de schoolvakanties door, hebben we ook leuke activiteiten en arrangementen. Buiten de schoolvakanties is het rustiger op de camping waardoor je letterlijk van de rust kunt genieten. Ook is er in dit seizoen volop vermaak. Hannah, Bumpie en de rest van de sprookjesfiguren hebben in deze periode dan ook meer aandacht voor de kinderen. Daarnaast is er elke dag animatie, dus 7 dagen in de week. In de midweken met name gericht op de Magische Elfjes (0 t/m 3 jaar) en de Ondeugende Beren (4 t/m 5 jaar). In de weekenden voor alle kinderen t/m 10 jaar. Kom genieten in de lente.
Reserveren
Tijd voor een feestelijk weekendje weg? 
De feestdagen komen er weer aan! Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. De beste periode om lekker te genieten van het gezin tijdens een lang weekend. Alle sprookjesfiguren zijn er weer klaar voor om van jullie verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.  

Wat niet kan ontbreken met Pasen is Paaseieren zoeken. Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) en Ondeugende Beren (4-5 jaar) is er een Paasspeurtocht, waarin we speuren naar de paashaas aan de hand van spelletjes. De Stoere Draken (6-7 jaar) en de Buddy's (8-10 jaar) gaan eierslag spelen. Benieuwd wat dat is?

Op 22 mei is er de Dromenshow! Een talentenjacht waarin jij je droom kan laten uit komen, namelijk op het toneel staan met jouw talent. Tijdens Hemelvaart spelen we onder andere Museumroof; welk team weet de meeste museumstukken te veroveren? Op de 24e is er een activiteit voor het hele gezin: Alles is familie! Doe met het hele gezin mee aan een gezellige spelochtend.

Kom tijdens een van de (feestelijke) weekenden naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!
Weekendje boeken
Een bal voor Lodewijk
Het thema van het Pinksterweekend is 'Een bal voor Lodewijk'. Een aantal activiteiten zullen ook in dit thema zijn, zoals bijvoorbeeld: Wie is de Koning? Een soort spel gebaseerd op Wie is de Mol? De magische elfjes en ondeugende beren leren hoe ze een echte prins of prinses kunnen worden.

Kom tijdens Pinksteren naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!
Weekend weg
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Arrangementen accommodaties
Kindercamping
Opa en Oma
 
 
 
 c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
May 15, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿