Sprookjescamping.nl
Sprookjescamping.nl

💫 Sprookjesachtig genieten op de camping 🌿

Email sent: May 15, 2020 6:00am
Hemelvaart en Pinksteren - Zomers genieten 
Hemelvaart en Pinksteren vieren
Het wordt tijdens het Hemelvaartsweekend mooi weer. Fijn om er toch even tussenuit te gaan. Wat kan je allemaal doen op de camping? Voor kampeergasten die geheel zelfvoorzienend zijn, is het mogelijk om te komen kamperen en ook zijn er nog een aantal accommodaties beschikbaar.
Voor de Ondeugende Beren, de Stoere Draken en de Buddy’s is er tijdens Hemelvaart animatie bestaat uit leuke buitenspelletjes en buitenactiviteiten. Een greep uit de activiteiten; een spannend smokkelspel, Wanda’s dansspellen, Speurtocht en Levend Stratego. Bij goed weer zullen elke avond een aantal sprookjesfiguren een avontuur beleven in de vorm van theater in de buitenlucht. De zwembaden zijn geopend met inachtneming van een aantal richtlijnen. U kunt hiervoor komende week een reservering maken via het online animatieprogramma.
Bekijk het filmpje om te zien hoe een verblijf er op de leukste kindercamping in deze bijzondere tijd uitziet.
Boek voor Hemelvaart en/of Pinksteren
Zomers genieten
De lente is in volle gang! We vertrouwen erop dat we jullie in de zomer weer allemaal op de camping mogen ontvangen. We krijgen de komende week weer een klein voorproefje op de zomer. Hopelijk genieten jullie daar een beetje van! Willen jullie nog een plekje of een huisje reserveren in de zomer? Dan moet u er snel bij zijn. Er zijn in de hoogseizoen weken nog een paar weekenden beschikbaar in de accommodaties en ook in de eerste week van juli en de laatste twee weken zijn er nog wat mogelijkheden.  
Een greep uit onze vroege zomer kampeerarrangementen: 2 Heldhaftige weken (voor als u geheel zelfvoorzienend bent) en de Toverweek.
Bekijk de kampeerarrangementen
Lekker nazomeren
Ook in de nazomer is de Sprookjescamping uitermate geschikt voor een kort of langer verblijf. Kies voor een luxe kindervakantie in een van de mooie (nieuwe) chalets of ingerichte toercaravans, van alle gemakken voorzien. Maar ook een ingerichte vakantietent of kamperen behoort tot de mogelijkheden. Elke dag animatie & theater en voldoende faciliteiten voor de kinderen om zich te vermaken, zowel op als buiten de camping. Kom lekker genieten van de nazomer!
Boek nu een nazomer arrangement
Online animatie
De sprookjesfiguren missen jullie ontzettend! Als je nog niet met Hemelvaart of Pinksteren naar ons toe komt, kan je toch nog genieten van belevenissen van de sprookjesvrienden. Het online animatieprogramma loopt nog even door op de SprookjesClub. Ook zullen er de komende weken nog een aantal voorleesverhaaltjes online komen op ons Youtube kanaal. Hannah komt ook regelmatig met leuke activiteiten en vlogjes. Kijk hiervoor op Hannah’s Facebook pagina. Mis het niet!
 
Naar de SprookjesClub
 
Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
0523 261369
 
 
 
Arrangementen kamperen
Arrangementen accommodaties
Kindercamping
Opa en Oma
 
 
 
 c5cc9ef9-9ab0-4f39-b936-c22a7bfba243.png 24d126a5-9f8d-48ab-8bfc-ea16fee4173a.png 
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2019 Sprookjescamping - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen

Other emails from Sprookjescamping.nl

Sprookjescamping.nl
Oct 12, 2020
💫 Er kan geboekt worden voor 2021 🌟
Sprookjescamping.nl
Aug 29, 2020
🍂 Herfst op de Sprookjescamping 🍄
Sprookjescamping.nl
Jul 16, 2020
🌞 Lekker nazomeren – Sprookjesachtige herfst 🍁
Sprookjescamping.nl
Jun 12, 2020
💫 Magische avonturen in juni ⭐
Sprookjescamping.nl
Apr 16, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten vanuit huis 🌿
Sprookjescamping.nl
Mar 6, 2020
💫 Sprookjesachtig genieten in de lente 🌿