SE · tidningskungen.se

Modern Psykologi & Språktidningen | 4 nr 159 kr + bok

Missa inte detta sommarerbjudande på Modern Psykologi och Språktidningen. Gäller endast i 1 vecka. Läs mer om kampanjen här.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Missa inte detta sommarerbjudande på Modern Psykologi och Språktidningen. Gäller endast i 1 vecka. Läs mer om kampanjen här.
Human score
Trustpilot Stars
number of reviews
trustpilot logo
Hej ,
Lagom till sommaren kommer nu två prispressade kampanjerbjudanden på
Modern Psykologi och Språktidningen. Välj valfri tidning (eller båda två) och få en fin välkomstgåva på köpet. Du kan även ge bort en prenumeration till någon du tycker om.

Läs mer om respektive tidning och erbjudanden nedan.
Till kampanjen ➜
Kampanjerbjudandena gäller tom. 2022-07-18
4 nr + boken En liten bok om meningen med livet för 159 kr
Tidningen för dig som är nyfiken på dig själv och andra. Varje nummer är fullt med fördjupande reportage, personliga möten, aktuella rön och matnyttiga guider baserade på psykologisk forskning. Du hittar också en fyllig avdelning med frågor och svar från våra legitimerade psykologer.
Värde 356 kr
 
En liten bok om meningen med livet
Vad ger oss mening med livet? Med hjälp av egna och andras forskningsstudier finner Micael Dahlen vetenskapligt grundade tips som ökar känslan av att vårt liv har ett syfte och mening. Micael Dahlen bjuder på gamla och nya rön, historiska anekdoter och personliga erfarenheter. Allt i samma humoristiska och peppande ton som han brukar.
Värde 169 kr
Modern Psykologi ➜
4 nr + boken Nusvenska
för 159 kr
I Språktidningen kan du läsa om allt från slang, svordomar och nyord till klurig grammatik, svenskt språkbruk och spännande språkhistoria. Här ryms populärvetenskap, reportage samt mängder av tips och råd till dig som vill lära dig mer om språk och skrivande. I varje nummer finns dessutom flera sidor där experter svarar på läsarnas språkfrågor.
Värde 356 kr
 
Nusvenska
I boken Nusvenska berättar Anders Svensson, Språktidningens chefredaktör, om hur språket i Sverige har utvecklats i modern tid - från det tidiga 1900-talets stavningsrevolution till vår tids digitalsvenska. Med orden som spegel skildrar han trenderna i både svenska språket och samhället. 320 sidor
Värde 249 kr.
Språktidningen ➜
Gilla oss på Facebook!
Tidningskungen.se reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljningar och eventuella prisändringar i nyhetsbrevet.
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från Tidningskungen.se, klicka här
Frågor?
Kontakta kundtjänst!
tidningskungen.se/kundtjänst
[email protected]
08-517 50 220

Recent emails from Tidningskungen See more