DK · trithon.dk

Januar tilbud og nyheder

Nyt år og masser af nye produkter på hylderne og på vej hjem. Følg med i nyhedsbrevet og få ideer til træningen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Nyt år - så er der gang i Crossfit- og fitnesscentrene

2020 er igang og der er fuld fart i landets crossfit boxe og fitnessklubber. Vi har fået nye varer hjem på hylderne og kan også præsentere flere nye varer i løbet af året, efterhånden som vi får mere og mere hjem. Vi er flyttet i større haller og har fået plads til mange flere produkter end tidligere. Følg med i udviklingen på http://www.trithon.dk og få suppleret op af gear og grej til træningen.

Kunstgræs til Prowler bane i Crossfit boxen

Skal der etableres en crossfit bane i crossfitcenteret, så er det nu I skal slå til, hvis I vil have en 20 meter rulle i 2 meters bredde. Rullen er med standard grøn græs i 10 mm højde og perfekt til Prowler slæder. Vi har også mulighed for at tilbyde designede baner i forskellige farver og felter hvis det har interesse. Kontakt os for dette.

TILBUD - Køb 40 kvm, 20 meter - 8.500 dkk

Cerakote vægtstænger - 215.000 PSI styrke

Vi har i samarbejde med vores producent fået mulighed for at lave Cerakote behandlede vægtstænger. Cerakote behandlingen er en utrolig slidstærk beskyttelse, der giver mulighed for et utal af farvekombinationer. 

Få opgraderet vægtstænger i boxen med disse super fede modeller. Ved køb af 10 stk, er der valgfri farver i hele Cerakote skalaen.

10 stk Cerakote vægtstænger - 3.995 kr pr stk

3 mm funktionelle knæbind til løb og crossfit

Vi har fået en ny serie 3 mm knæbind på hylderne, der er figursyet og velegnet til løb og crossfit træning. Med sine 3 mm neopren i firgursyet form, sidder disse knæbind optimalt og er tilpas tykke til at støtte samtidig med de ikke generer ved længervarende træning.

Knæbind i 3 mm til træningen
DKTRI 3 mm knæbind - 250 kr pr sæt

Lige startet Crossfit ? Her er de ting du ikke kan undvære

Vi har over 700 forskellige varer på hylderne, og det kan være en udfordring af finde alt det man skal bruge. Vi har samlet en lille liste med noget af det gear som man ikke kan undvære, hvis man lige er startet til Crossfit.

Se det Gear du MÅ eje i Crossfit træningen
>> Se flere tilbud her <<

Trithon Sport har eget lager i Frederiksssund og sender dagligt varer. Vi har udstyr til professionelle fitnesscentre og motionsrum, crossfit bokse og almindelige home-gyms.

Kig forbi vores hjemmeside https://www.trithon.dk og se om der er noget du står og mangler.

Du kan ligeledes skrive til os på [email protected] eller giv os et kald på 70 22 30 30 i dagtimerne, hvis I skal have lavet et større motionsrum og tænker på leasing af udstyr, eller blot har andre spørgsmål til vores produkter.
Copyright © 2020 Trithon sport, All rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på Trithon Sport, www.trithon.dk

Our mailing address is:
Trithon sport
Frejasvej 1
Frederikssund 3600
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp