DK · unisport.dk

Medlemmer = bedre besparelser

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

80 eksklusive tilbud hvis du er medlem eller bliver medlem
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Image

MEMBER WEEK - LÅS OP FOR DE EKSKLUSIVE TILBUD

Find et stort udvalg af eksklusive medlemstilbud for mænd, kvinder og børn. Det er 80 gode tilbud med fodboldgear, og bare rolig, det er populære produkter som du vil kunne lide. Så hvis du allerede er medlem i dag, hvorfor så ikke starte shoppingen nu?

 

Hvis du ikke er medlem så bare rolig! Du kan stadig få adgang til de eksklusive tilbud som betyder bedre besparelser. Du kan meget simpelt og nemt blive medlem længere nede.

Image

BLIV MEDLEM HER

Der er så mange gode grunde til hvorfor du skal blive medlem af Unisport FC. Ved at være medlem modtager du eksklusive tilbud, og adgang til vilde rabatter kun for medlemmer. Det vil også være muligt for dig at kunne købe noget af det mest populære fodboldudstyr og husk at du også kan lave en favoritliste, så du altid kan holde øje med de produkter som du har i kikkerten. Bliv medlem lige her og udnyt alle de eksklusive fordele.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer og udsolgte varer.

 

 

© Unisport A/S

Bådehavnsgade 38 | 2450 København SV | Danmark
[email protected]

 

 

Opdater profil | Afmeld dig her | Privatlivspolitik

Recent emails from Unisport See more