Uwfotocadeau.be
Uwfotocadeau.be

Voor, Na en Door... | Delen = Zien!

Email sent: Jul 18, 2020 4:46am
PLUS TIJDELIJK 30 PROCENT KORTING op JOUW VAKANTIEFOTO'S!
E-mail niet goed zichtbaar?
Bekijk deze in uw browser

Voor....

... Na ...

 
We vinden het ontzettend leuk om te zien waar onze mooie prints komen te hangen. Zo ontvingen we de afgelopen week deze leuke Voor-en-Na foto's van Geert en Irene. Zij kozen voor twee foto's op aluminium, om in de tuin op de afscheidingsmuur met glasblokken te bevestigen. Zo ontstond er een werkelijk prachtig doorkijkje. 

Ze vertelden dit inspirerende verhaal erbij:

'De afscheidingsmuur met glasblokken staat er nu zo'n 30 jaar, sommige glasblokken vertonen barsten, het mooie is er wel vanaf, en ook niet meer van deze tijd. We kwamen op het idee om er een poster op te maken. Wij zijn liefhebbers van berglandschap en gaan dus veel op vakantie naar Oostenrijk en Noord Italië. We wandelen en fietsen daar. We wilden eigenlijk een eigen foto gebruiken, van een van die vakanties, maar konden zo gauw uit de vele foto's geen geschikte vinden. We zijn toen gaan snuffelen op het internet, en kwamen bij jullie beeldbank uit. We vonden deze foto heel erg mooi en het geeft weer wat wij altijd zien tijdens de wandeltochten. Het resultaat is meer dan tevreden, zo blij dat we dit gedaan hebben, vakantie in eigen tuin😍. Ook al complimenten gehad van onze kinderen. Groetjes Geert en Irene'. 

Leuk hè! Heb jij ook zo'n mooie Voor en Na foto en vind je het leuk om hiermee op onze social media kanalen te staan? Stuur ons dan de foto's én je verhaal. Jij krijgt dan van ons een mooie
 
KORTINGSBON t.w.v. 25,00 euro op je eerstvolgende bestelling!
 

... en Door!


Mocht je op vakantie zijn, focus dan eens op mooie doorkijkjes. Deze kun je wanneer je terug komt prachtig gebruiken voor een mooie print op de schutting, of op een donkere, kale, saaie plek in huis. Onlangs ontvingen we een Na-foto van een stel dat koos voor een foto van hun reis door Italië, Toscane, geprint op fotobehang. Nu kijken ze vanuit de keuken zo hun vakantielandschap in. De foto met een deel van de typisch Italiaanse balkonpilaren erop geeft een geweldig doorkijk-effect!

Heb jij al zo'n mooi doorkijkje? Stuur ons de foto's, zodat wij ze kunnen gebruiken ter inspiratie voor anderen. Jij ontvangt dan van ons een mooie

KORTINGSBON t.w.v. 25,00 euro


LET OP! ZOMERVAKANTIE ACTIE 2020 - nu 30% voordeel!

Uiteraard hebben we ook deze zomervakantie een mooie actie waarmee jij jouw favoriete vakantiefoto('s) van 2020 voordelig vereeuwigt aan de wand! Kies je mooiste foto's en bestel deze op een fotoproduct naar keuze met tijdelijk 30% vakantiefoto korting! Speciaal en alleen voor onze trouwe nieuwsbrieflezers, code:
 

Waarom uwfotocadeau.be?

  • Snelle levering
  • Hoge klanttevredenheid
  • Professionele kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment canvas en fotopanelen, alle formaten tot 3 meter langste zijde
  • Meer dan 130 afhaalpunten
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2020 Team Uwfotocadeau.be, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail als u eerder een bestelling heeft geplaatst bij Uwfotocadeau.be of wanneer u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens:
Team Uwfotocadeau.be
Herentalsebaan 206
Antwerpen - Deurne Zuid 2018
Belgium

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens wijzigen 

Other emails from Uwfotocadeau.be

Uwfotocadeau.be
Sep 19, 2020
In de ban van Mensen 4. En .... Actie!!!
Uwfotocadeau.be
Sep 5, 2020
In de ban van Mensen 2 - Bruidsparen...
Uwfotocadeau.be
Aug 21, 2020
Maak een mooie water foto en doe mee met onze nieuwe fotowedstrijd
Uwfotocadeau.be
Jul 31, 2020
'It was a bumpy road...'
Uwfotocadeau.be
Jul 27, 2020
Inspiratie voor vakantiefoto's, een fotowedstrijd, en ...
Uwfotocadeau.be
Jul 18, 2020
Voor, Na en Door... | Delen = Zien!