Vivara DK
Vivara DK

Apollo systemet..

Email sent: May 4, 2021 9:39am

Er smart og tidsløst!

Vivara
Flere fugle i din have

Hej !

Denne foderautomat er designet med det formål, at du kan fodre dine havefugle på en komfortabel og sikker måde. Bunden, låget og spiseåbningerne kan ved hjælpe ad det unikke Klik & Go system tages ud. Det er derved meget let at skille automaten af, rengøre den, samle den og fylde den uden brug af værktøj. Den specielle ventilering i låget sørger for at der ikke så let dannes kondens, hvorved foderets friskhed bibeholdes i længere tid.


Sidderingene sørger for, at fuglene kan spise i deres naturlige siddestilling. Afstandene imellem foderhullerne gør, at de ikke har så let ved at pikke efter hinanden, hvilket giver mere madro.

Foderautomaten kan bruges i kombination med diverse tilbehør, som f.eks. underskålen og sælges både med og uden beskytterbur.


Apollo, avanceret kvalitet!

- Uden brug af værktøj, skilt på bare 10 sek!

- Let at rengøre!

- Unikt ventilationssystem i låget!

Bestil nu 

Anbefalet foder

Nu skal småfuglene ikke længere tage hvert enkelt frø med og spise det senere på et sikkert sted. Hos Vivara kan man nu få en blanding til småfugle med afskallede frø i mindre, spisefærdige stykker. På den måde kan de små fugle også spise i ro og fred ved fodrestedet. 


Sælges i 2,5 kg, 5 kg og 10 kg

Bestil nu

Apollo automater

Apollo pakke

Apollo-pakken er meget populær. Den indeholder den bedste foderautomat i vores sortiment – foderautomat Apollo 36 cm med Click & Go systemet – samt 1 kg af det bedste foder, nemlig Ren Hi-energy 1kg. De to sørger i forening for en lang række forskellige fugle i haven og efterlader desuden et rent fodersted.

229 kr

Bestil nu

Facebook Instagram

t: 33 31 33 26

© Vivara Naturprodukter, CVR: SE 35436677

Other emails from Vivara DK

Vivara DK
May 7, 2021
Forr...
Vivara DK
May 1, 2021
Mnedens tilbud i maj
Vivara DK
Apr 29, 2021
Har du fet bestilt morsdag gave?
Vivara DK
Apr 28, 2021
Sidste chance!
Vivara DK
Apr 27, 2021
Din have i april og maj