Voetbalreizen.com
Voetbalreizen.com

Corona Update

Email sent: Mar 20, 2020 8:13am
Beste voetbalfans,
 
Het coronavirus houdt de wereld in haar greep. Het zorgt voor veel onzekerheid. Onzekerheid over onze gezondheid, de economie, maar ook de toekomst van de reis die jij bij ons hebt geboekt of wilde gaan boeken.
 
Als bedrijf hebben wij reeds 15 jaar ervaring in de organisatie van onvergetelijke reizen, ook nu kun je op ons vertrouwen. Jouw keuze om met ons op reis te gaan zullen wij niet beschamen. Wij zullen voor nu en in toekomst klaarstaan om onze belofte na te komen.
 
Voor nu hebben wij besloten om per direct de verkoop van nieuwe voetbalreizen in het huidige seizoen te staken. De reden hiervoor is duidelijk; wij kunnen niet langer garanderen of wedstrijden daadwerkelijk doorgang vinden of, wat nog belangrijker is, dat het veilig zal zijn om te reizen.
 
Ook is de “lust” om te reizen nu niet aanwezig. Juist bij een voetbalreis wil je zonder zorgen toewerken naar een unieke beleving.
 
Onze focus is er nu op gericht om samen met onze klanten passende oplossingen te vinden voor de reeds geboekte voetbalreizen.
 
Zodra er meer duidelijkheid is over het verdere verloop van de competitieschema’s en de ontwikkeling inzake het corona virus in de betreffende landen, zullen wij overwegen om de verkoop van voetbalreizen voor het huidige voetbalseizoen weer op te starten.
 
Je kunt ons tijdens de gebruikelijke openingstijden bereiken via de telefoon & mail. Wij wensen een ieder veel succes in deze spannende & onzekere tijd!
 
Sportieve groet,
Voetbalreizen.com
Je ontvangt deze e-mail omdat je daarvoor toestemming hebt gegeven.

Wil je deze mails niet meer ontvangen?
   Afmelden
Neem contact op: 026-2020382 


Copyright © 2019 Voetbalreizen.com
Alle rechten voorbehouden.
Facebook
Website

Other emails from Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com
Feb 25, 2020
Mooie aanbieding voor Schalke - Hoffenheim
Voetbalreizen.com
Feb 2, 2020
Zuid-Europese derby's: een must voor iedere voetballiefhebber
Voetbalreizen.com
Jan 18, 2020
3 mooie acties om 2020 goed te beginnen
Voetbalreizen.com
Dec 22, 2019
Unieke kans: Champions League en de kampioensrace van Liverpool
Voetbalreizen.com
Dec 5, 2019
Sinterklaascadeau: € 50 korting op een voetbalreis naar Engeland
Voetbalreizen.com
Nov 22, 2019
Wat weet jij over Boxing Day?