vtwonen.be
vtwonen.be

Hoera, een frisse start met vtwonen is terug!

Email sent: Oct 24, 2019 1:02 pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Ontdek nu al welke inspiratiebox bij jou past | Win de enige echte vtwonen onesie | Citytrip Eindhoven | 20% korting op tapijten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.be
 
 
 
Een frisse start met vtwonen: vanaf dinsdag op Vitaya
Sieg, Ozanne en Guillemine zijn terug! In het derde seizoen van 'Een frisse start met vtwonen' helpen ze opnieuw 8 gezinnen met het verhuizen en inrichten van hun nieuwe woning. Benieuwd? Wij kunnen al een sneak peek met jullie delen! Zitten jullie dinsdagavond klaar om te kijken?
 
 
 
 
Welke inspiratiebox past bij jou?
Wil je net zoals de kandidaten van 'Een frisse start met vtwonen' kiezen welke inspiratiebox het beste bij jouw stijl past? Doe dan hier de test!
 
 
 
Win de enige echte vtwonen onesie
Wij vinden deze onesie met het vtwonen hartje alvast de perfecte outfit om naar het nieuwe seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen‘ te kijken. Doe mee en win jouw exemplaar.
 
 
 
 
Citytrip Eindhoven: city of Lights
Eindhoven loopt over van de creatieve hotspots, mooie eetadressen, hippe koffiebars en vooral: design! Bekijk hier onze favoriete plekken.
 
 
 
20% korting op veel tapijten
Een tapijt in huis: het geeft instant sfeer en warmte, én voelt heerlijk zacht aan. Shop nu jouw favoriete tapijt extra voordelig met 20% korting.
 
 
 
Spic en span huis
Net zoals slapen in versgewassen lakens is verhuizen naar een proper huis zalig. Met onze schoonmaaktips woon je binnenkort in een spic en span huis én heb je nog tijd over voor een portie me-time.
 
 
 
Ontbijten, lunchen én shoppen
Dagje citytrippen in Kortrijk? Stap zeker eens binnen bij lunchbar én shop Ode’s. Uitbaatster Free ontvangt je met open armen. De koffie staat al klaar!
 
 
Nu tijdelijk tot 30 euro korting*
 

Is jouw huis klaar voor de herfst? Met een sfeervolle lamp, mooi vloerkleed of comfortabele meubels creëer je dit najaar een sfeervol thuis. Shop je favoriete woonitems en ontvang tijdelijk tot € 30 korting* op je bestelling.

€ 10 korting bij minimale besteding van € 100: vtherfst10
€ 20 korting bij minimale besteding van € 200: vtherfst20
€ 30 korting bij minimale besteding van € 300: vtherfst30
 
 
 
 
 
 

*De code is niet geldig op boeken, giftcards, producten van Sonos, Philips en KitchenAid. Niet te gebruiken in combinatie met andere vouchers en kortingscodes.

 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
- | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2019 Sanoma Media Netherlands B.V.
vtwonen.be - onderdeel Sanoma Groep
privacy- en cookiebeleid
 
 

Other emails from vtwonen.be

vtwonen.be
Jan 16, 2020
Sit down & relax!
vtwonen.be
Jan 12, 2020
WINTERSALE: tot 50% korting
vtwonen.be
Jan 9, 2020
vtwonen ♥ marmer
vtwonen.be
Jan 5, 2020
vtwonen wintersolden: tot 40% korting
vtwonen.be
Jan 2, 2020
Happy New... Home!
vtwonen.be
Dec 27, 2019
Wintersolden: tot wel 40% korting!