Yogagrossisten.se
Yogagrossisten.se

Äntligen dags för utomhusyoga 🌳

Email sent: Jun 29, 2020 1:00pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Yogagrossisten har ett brett sortiment av fina och praktiska reseyogamattor och yogaväskor som gör det enkelt att ta med yogan ut i naturen ☀

Äntligen dags för utomhusyoga

Den friska luften, solens varma strålar mot huden och en symfoni av ljud runt omkring. Att yoga utomhus är något alldeles speciellt och nu när sommaren och värmen äntligen är här kan du med fördel praktisera din yoga ute i naturen. På balkongen, i parken, skogen, vid sjön eller vid havet - var än ditt smultronställe är.  

På Yogagrossisten har vi  ett brett sortiment av reseyogamattor och yogaväskor som gör det smidigt och enkelt att ta med yogamattan vart än du vill praktisera någonstans. 

Under sommaren har vi ett jättefint erbjudande att dela med oss av - en yogamatta och 1 månads onlineyoga med Yogobe för endast 299:- (med ett sammanlagt värde av 588:-). Perfekt för dig som vill hålla igång med yogan under sommaren och semestern.

Vill du yoga utomhus i sommar? I det här blogginlägget hittar du en lista med utomhusyogaklasser i olika städer under sommaren. Inlägget uppdateras löpande, så kolla in lite då och då för att hitta yogaklasser nära dig. I blogginlägget finns även en länk där du som arrangerar utomhusyoga kan fylla i information om dina utomhusyogaklasser. 

Yogamatta on-the-go

Låt yogamattan få följa med på semestern. Oavsett om du ska ut på äventyr eller hålla dig i hemmatrakterna är det smidigt och enkelt att ta med en reseyogamatta, som är både tunnare och lättare än en vanlig yogamatta. Vissa modeller är vikbara så du enkelt kan packa ner dem i resväskan. Perfekt att ta med till stranden, parken eller på resan. 
Travel Mat, 2mm, 0,8 kg, Moss Green
Yogiraj
279:-
 
Sprout Travel Yoga Mat
Gurus
649:-
Botanical Navy Travel Yoga Mat
Grounded Factory
750:-
Yogamatta eKo SuperLite Mat
Manduka
599:-
Se alla reseyogamattor

 Yogaväskor och bärremmar från Yogiraj

Med Yogirajs praktiska yogaväskor och bärremmar bär du enkelt med din yogamatta vart du än ska. Yogirajs mattväska finns i flera vackra färger och även i tre spännande mönster från Ann Ringstrands kollektion. I den rymliga Mats and props bag får du plats med såväl yogamatta som yogatillbehör och den funkar lika bra att ta med sig till stranden. Med en bärrem tar du enkelt med yogamattan överallt. 
Mattväska Heather Pink
Yogiraj
399:-
Mattväska Black Pattern
Ann Ringstrand for
Yogiraj
499:-
Mats & Props Bag Blueberry Blue
Yogiraj
499:-
Bärrem Mat Strap Moss Green
Yogiraj
149:-
Se alla yogaväskor och bärremmar

Missa inte vår sommarkampanj!

Vill du hålla igång med yogan i sommar? Då är detta ett erbjudande för dig! Yogobe-mattan är en prisvärd yogamatta i en härlig blå nyans och som tål solljus (i rimliga mängder). Ett utmärkt alternativ för dig som vill yoga utomhus i sommar! När du köper Yogobe-mattan får du dessutom en månad gratis onlineyoga hos Yogobe, så att du kan yoga på egna villkor, när det passar dig, var du än befinner dig. Erbjudandet på yogamattan gäller för alla men onlineyogan endast för nya medlemmar hos Yogobe. Gäller till och med 15 augusti.
Yogamatta YOGOBE Studio Mat 4,5mm
inkl. 1 månads abonnemang
YOGOBE
299:- (Ord. pris 588:-)
Köp nu

Tips för yoga utomhus

Att yoga utomhus är ett härligt alternativ till att yoga inomhus i yogastudion, gymmet eller hemmet och hjälper oss att förstärka vår relation till naturen samtidigt som vi får andas frisk luft. Ordet yoga betyder att förena eller union, och när man yogar utomhus kan man starkare  känna kopplingen till naturen och universum, och stärka både den fysiska och psykiska hälsan. Här tipsar vi om några saker som gör din utomhusyoga till en så trevlig upplevelse som möjligt. 
 
Läs mer

Yogagrossisten - allt inom yoga, hälsa och välmående.

Kontakta oss gärna på


support@yogagrossisten.se eller 010-884 8843

Vill du inte längre ha nyhetsbrev från oss? Klicka här.

Copyright © 2019 Yogagrossisten. All rights reserved.
 

Other emails from Yogagrossisten.se

Yogagrossisten.se
Jun 9, 2020
Yoga som livsstil 🙌
Yogagrossisten.se
May 25, 2020
Yogiska gåvor till morsdag ❤
Yogagrossisten.se
May 12, 2020
Yoga ❤ löpning och träning
Yogagrossisten.se
Apr 27, 2020
När rengjorde du din yogamatta senast? 💭
Yogagrossisten.se
Apr 7, 2020
Tips för en påsk hemma 🐣
Yogagrossisten.se
Mar 25, 2020
Kom igång med yoga hemma 💒